INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - MACCABI TEL AVIV, JOI, 21:00, GSP.RO ȘI DIGISPORT

Ioan Hora, golgeterul din sezonul trecut al Ligii 1, e convins că gorjenii îi pot elimina pe israelieni: "Să demonstrăm că n-am ajuns aici întâmplător!"

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2016 00:00

Ofertat toată vara de cluburi din străinătate, Ioan Hora încă n-a "dezertat" și el de la Pandurii, așa cum au făcut alți 10 gorjeni.

"Nu sunt dezamăgit că am rămas aici. Eu îmi voi face treaba cât mai bine și dac-o fi să plec până la urmă, bine. Dacă nu, asta-i viața", declară atacantul care luna viitoare va împlini 28 de ani. Conform surselor GSP, pe numele lui Hora există în acest moment trei propuneri de transfer: una de la Lech Poznan, una din Turcia și o alta din Australia. "Mă bucur că Ioan găsește încă motivația să joace. Nu e simplu când se vehiculează salarii lunare de zeci de mii de euro", adaugă președintele Narcis Răducan.

Până la un eventual transfer, Hora se gândește la "dubla" cu Maccabi: "Sunt pregătit și am goluri și pentru cupele europene. Trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm în Europa și sunt sigur că avem șanse să-i eliminăm pe cei de la Maccabi. E un meci greu, dar putem câștiga măcar meciul tur. Vom lupta, vom face tot ce putem ca să arătăm că n-am ajuns aici întâmplător, ci pe merit!".

1.800.000 €e cota de piață a lui Hora, cea mai mare din cariera lui fotbalistică

"Avem probleme mari, ca aproape orice club din Liga 1, de fapt. Probleme atât de natură financiară, cât și de lot, provocate de exodul masiv de jucători din această vară. Totuși, vom lupta pentru șansa noastră"
Ioan Hora, atacant Pandurii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează