INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LYON - ASTRA 1-2

Ioan Niculae, deranjat de atitudinea francezilor: "Nu se putea să nu le dăm o palmă, după cît de nesimţiţi au fost cu noi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 23:56

Astra a oferit cea mai mare surpriză a serii din play-off-ul Europa League, învingînd cu 2-1 pe Lyon, în Franţa. Ioan Niculae, patronul Astrei, se aştepta la o victorie în faţa francezilor, cu atît mai mult cu cît aceştia au luat peste picior formaţia giurgiuveană.

"Mă aşteptam la această victorie, le-am spus şi la pauză că vom cîştiga. Nu se putea să nu le dăm o palmă după cît de nesimţiţi au fost cu noi astăzi. Ne numeau încontinuu «novicii dintr-un sat din România».  Le-am dat o lecţie de fotbal.

Returul îl vom juca la Giurgiu, unde avem un gazon extraordinar. Am construit un stadion care să îndeplinească toate normele UEFA. Şi în grupe tot la Giurgiu vom juca.

Îi apreciez pe toţi, inclusiv pe cei care n-au intrat în teren. Există şi o primă pentru calificarea în grupe. Meciul cel mai greu este cel din retur. Atunci vom putea să ne bucurăm pe deplin", a spus Ioan Niculae la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
solomon_i
solomon_i  •  22 August 2014, 20:18

Ioan Niculaie, cu gura lui mare, minjeste performanta Astrei. El mereu... la infringeri dar si la victorii are ceva de impartit cu cineva. Nu stie sa savureze aceasta victorie in mod demn.

magura
magura  •  22 August 2014, 19:41
Postat de para.para pe 22 August 2014, 11:38

Blat 0rdinar: 1 pauza, 2 final. Nu va mai ardeti in b@shini atata ca aveti fotbal. Ruptilor in fund de foame, Lyonul, de exemplu, nu avea cum sa faca blat cand juca cu Realul in grupe, ca erau cote mici, dar cand joaca cu «novicii dintr-un sat din România» se schimba situatia, au castigat la pariuri mai mult decat le-ar fi dat UEFA pentru victorie. Oricum in retur va da cu terenul in cap.

BRAVO ASTRA!!! Blat ordinar fac cei din ghencea, dar deh, cand altii inving o echipa care a dat de pamant cu echipa de langa cimitir, DOAAAREEEE :))))

weissburgund
weissburgund  •  22 August 2014, 14:18
Postat de valah_basist pe 22 August 2014, 12:12

Ai dreptate..................manca-mi-ai POUWLLA!

de ce sunt iritate ciudatele ovine?

Vezi toate comentariile (97)
Comentează