INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VASLUI - INTER, JOI, ORA 21:45, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

Italienii sînt precauţi: "Nu cunoaştem Vasluiul, dar sînt sigur că vor să ne pună probleme"

Fredy Guarin, goal.com
Fredy Guarin, goal.com

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 11:39

Mijlocaşul celor de la Inter Milano, Fredy Guarin, se teme de faptul că pentru italieni Vasluiul este o echipă necunoscută


După ce au învins în deplasarea de la Hajduk Split cu 3-0, italienii au trăit mari emoţii pe teren propriu, pierzînd in final cu 2-0. Elevii lui Stramaccioni vor să evite tensiunea din turul precedent, dar spun că pentru acest lucru au nevoie de concentrare maximă cu FC Vaslui. ''În turul precedent am făcut două meciuri complet diferite. Trebuie să înţelegem că trebuie să rămînem concentraţi pînă la ultimul fluier din a doua manşă pentru a nu mai repeta aceleaşi greşeli. Partea dificilă a acestei competiţii este că vom juca în oraşe îndepărtate, în care se ajunge mai dificil, iar aceste deplasări te obosesc foarte mult'', a spus mijlocaşul columbian al italienilor, Fredy Guarin.

Acesta a completat. "Vom întîlni echipe mai puţin cunoscute, dar care vor avea mereu o determinare extraordinară şi o dorinţă puternică de afirmare. Toată lumea crede că vom întîlni un adversar facil, dar trebuie să fim foarte atenţi pentru că este o echipă pe care nu a cunoaştem foarte bine, dar o echipă care cu siguranţă îşi doreşte foarte mult de la acest meci. Nu trebuie să ne gîndim doar la victorie ci trebuie să ne gîndim să jucăm ca Inter, să ne respectăm blazonul", a concluzionat Guarin.

"Trebuie să rămînem foarte concentraţi la ceea ce se va întîmpla în teren, chiar dacă rezultatul nu ne va fi favorabil"
Freddy Guarin, mijlocaş Inter

Vaslui - Inter este azi de la ora 21:45, Digisport 1 şi liveTEXT GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  23 August 2012, 13:51

HAI VASLUI!!!POATE,POATE IESE CEVA.....MACAR UN REZULTAT BUN ACASA...SPERANTA MOARE ULTIMA..

unmaker
unmaker  •  23 August 2012, 11:41

Doamne Ajuta !!! .... Hai Vaslui !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează