INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAHTIOR-DINAMO

Iuri Semin: "Antrenamentele pot fi cheia succesului"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2009 00:00

Ieri, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Iuri Semin a participat la conferinţa organizată înaintea partidei de la Doneţk. În seara aceasta, Şahtior va întîlni pe teren propriu pe Dinamo, în returul semifinalei Cupei UEFA. Meciul va începe la ora 19:30 şi este transmis de Telesport.

Nu cred că mai trebuie să spun cît de important este acest meci pentru cele două echipe. Ambele merită să ajungă în finală şi să cîştige trofeul. Trebuie să recunosc că ne-am confruntat cu multe accidentări sezonul acesta şi cîţiva titulari, Yussuf, Husyev, Correa sau Milevski au ratat meciuri importante. Chiar şi aşa am găsit cele mai bune soluţii pentru această problemă. Am venit aici să ne luptăm şi am încredere în echipa mea. Toţi jucătorii s-au antrenat bine şi asta s-ar putea să fie cheia succesului.

A trebuit să mai rotesc dintre jucători împotriva lui Zorya pentru că au fost cîţiva obosiţi după partida cu Şahtior, de la Kiev. Aşa că în meciul de la Doneţk vom vedea dacă am luat decizia bună.

Nu sunteţi îngrijorat de faptul că Michel Lubos, care lucrează pentru Şahtior, îi cunoaşte pe arbitrii partidei?

Suntem îngrijoraţi de tot, incluzînd şi asta.

Probabil că Dinamo va trebui să înscrie diseară (n.r. : astăzi). Ce fel de tactică veţi aborda?

Putem să folosim diferite tactici şi stiluri de joc. Nu contează cîţi atacanţi vom băga pe teren. Dacă am avea doar un atacant, ne-ar fi mai uşor să atacăm cu toată echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează