INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROMA - FEYENOORD

VIDEO Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Conference League

Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Europa League
Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Europa League

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 16:38 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 17:03

Jose Mourinho (60 de ani), managerul lui AS Roma, i-a făcut un cadou unui jurnalist ce-l tachinase după meciul tur cu Feyenoord, scor 0-1 (2-1 în retur, 4-2 la general): „Să nu plângi iar după înfrângerea asta! Gândește-te la următorul meci”.

Jose Mourinho a fost foarte bine dispus la conferința de presă ce a urmat calificării dramatice a Romei în semifinalele Europea League, după 4-1 în prelungiri. 

Managerul portughez și-a amintit de dialogul avut în urmă cu o săptămână cu un ziarist din Țările de Jos și și-a luat revanșa față de acesta. Mai mult, i-a oferit și un suvenir, ca să nu uite de meciul retur de pe Olimpico (la Rotterdam, fusese 1-0 pentru gazde).

Nu l-au uitat pe Viorel Moldovan » Fostul campion din Ligue 1, parte din sărbătoarea clubului ajuns la 80 de ani: „Nu Barcelona a inventat tiki-taka. De aici a început totul”
NANTES
Nu l-au uitat pe Viorel Moldovan » Fostul campion din Ligue 1, parte din sărbătoarea clubului ajuns la 80 de ani: „Nu Barcelona a inventat tiki-taka. De aici a început totul”

Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Conference League

Mourinho s-a ridicat de pe scaun și s-a dus în sală pentru a-i înmâna un breloc de chei cu trofeul Conference League. 

„E frumos, nu-i așa?”, l-a întrebat tehnicianul în râsetele celor prezenți în sală. „O să i-l dau antrenorului lui Feyenoord”, i-a replicat acesta înainte să-l felicite și să-l întrebe: „Care a fost cheia succesului? De ce ați câștigat azi?”.

Jose Mourinho: „Nu mai poți câștiga un meci pierdut”

Mourinho n-a uitat conversația de joia trecută și a folosit aceleași explicații: „Eficiență. E un cuvânt pe care-l iubești”. După prima manșă, lusitanul răspunsese în stilu-i caracteristic la o chestiune similară, trebuind să explice de ce Roma a pierdut cu 0-1: 

„Am avut oportunitățile noastre, dar în fotbal nu astea contează, ci golurile marcate. Ca la Tirana, trebuie să fii eficient. Astăzi ne-am pus de acord, dar ai plâns mult în ultimele zece luni. De ce trebuie să plângi? Nu mai poți câștiga un meci pe care deja l-ai pierdut în fața noastră. Acum, singura problemă este că acest meci nu s-a terminat, este abia la pauză”, a spus managerul lui AS Roma.

Jose Mourinho: „Să nu plângi și după înfrângerea asta!”

Mourinho a încheiat pe același ton destins și zâmbitor, rugându-l pe jurnalist să nu se gândească din nou la revanșă și provocându-l.

Să nu plângi și după înfrângerea asta! Să nu plângi încă un an pentru că am avut bancă de rezerve mai bună. Oricum, sincer, Feyenoord merită felicitări, e o echipă bună, cu jucător buni, cu antrenor bun, vor fi campioni și ne-au oferit o replică bună. Îți dau însă un sfat, pe care să-l primești ca de la un om cu părul grizonant. Când pierzi un meci nu plânge, gândește-te la următorul”, a declarat Jose Mourinho la conferința de presă.

VIDEO. Cum l-a descoperit Jose Mourinho pe Jesus Fernandez: „Ținea foarte mult la tineri”

Citește și:

Au găsit vinovatul pentru dezastrul de la Sevilla: „Jalnic!”

Barcelona se gândește să vândă un titular transferat în 2022 pentru a-i face loc lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează