INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ROMA 0-0

Jucătorii Astrei jubilează după calificarea istorică: " Am făcut-o pentru public și pentru țară. Am scris o nouă pagină în istoria fotbalului românesc"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 21:49

Jucătorii Astrei au vorbit după meciul încheiat la egalitate cu Roma despre succesul istoric pe care l-au reușit, calificarea în primăvara europeană a Europa League. 

"Este o calificare incredibilă. Am reușit să promovăm fotbalul românesc, suntem foarte bucuroși. După primele două etape nimeni nu mai spera la calificare. Am sacrificat campionatul, iar rezultatele s-au văzut. Am analizat ce greșeli am făcut în partida tur. Am făcut un joc bun defensiv, am vrut să jucăm la 0-0 și în funcție de rezultatul din celălalt meci, să riscăm și să atacăm.

Suntem fericiți, am scris o nouă pagină în istoria fotbalului românesc.  Sunt fericit, am fost mulți jucători trecuți de 30 ani, dar inima noastră a fost de 20", a spus Lovin. 

"Am jucat cu inima, pentru noi, pentru familiile noastre, pentru public și pentru țară. Ducem numele țării mai departe în Europa și suntem foarte fericiți. Am făcut un meci tactic perfect, asta ne-am propus de la început, să jucăm la egal și în funcție de celălalt rezultat să vedem cum vom aborda partida", a spus și fundașul Cristian Săpunaru.  

"Este o performanță extraordinară. Ne bucurăm foarte mult pentru tot ceea ce am realizat. Am făcut opt puncte într-o grupă grea. Am demonstrat că atunci când ne dorim cu adevărat, ne putem bate de la egal la egal cu oricine" - Silviu Lung.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
cris4co
cris4co  •  09 Decembrie 2016, 01:52

Are perfecta dreptate Silviu Lung ! Dar CCA vrea musai sa il contrazica !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Decembrie 2016, 22:53

Respect Shumi !!

observator_federal
observator_federal  •  08 Decembrie 2016, 22:27

Ce penibil va fi daca Astra calificata in Europa League nu va putea continua campania de primavara! Ce râs de fotbal in Romania!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează