INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UTRECHT - STEAUA, JOI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii lui Utrecht cer bani pentru fiecare punct din Europa: "Avem grupă prea grea!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Jucătorii lui FC Utrecht le-au cerut oficialilor clubului să îi recompenseze pentru fiecare punct acumulat în Europa League, temîndu-se că valoarea ridicată a grupei din care fac parte le va face imposibilă calificarea în faza eliminatorie a clubului.

Chiar dacă au propus o primă de obiectiv în cazul în care gruparea olandeză termină în primele două, conducătorii lui Utrecht s-au lovit de refuzul fotbaliştilor: "Nu, mai bine sîntem plătiţi pentru fiecare punct. Nu ştim cîte victorii vom avea pentru că adversarii nu ne sînt tocmai accesibili, aşa că preferăm sistemul acesta de recompensă", au spus jucătorii, informează De Telegraaf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gunner.alex
gunner.alex  •  21 Octombrie 2010, 11:27

Raducioiu (1994) si Chivu (2008, 2009 si 2010) au castigat titlul in Italia. Nu sunt insa singurii romani care au cucerit Lo Scudetto! Cu 60 de ani inaintea primei reusite a lui Chivu, un alt jucator din Romania a luat titlul in Peninsula. detalii pe istoriafotba lului.com

corcosan
corcosan  •  21 Octombrie 2010, 11:09

zilnic universul pariorilor va asteapta cu biletul zilei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează