INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA

Jurnaliştii danezi şi-au făcut o impresie negativă despre stelişti: "Români aroganţi!"

Reghecampf şi Chipciu au răspuns întrebărilor jurnaliştilor danezi.
Reghecampf şi Chipciu au răspuns întrebărilor jurnaliştilor danezi.

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 20:04

Reghecampf şi Chipciu i-au enervat pe jurnaliştii danezi arătîndu-se siguri de calificarea în primăvara europeană.

Conferinţa de presă dinaintea partidei, la care au participat, din tabăra Stelei, Laurenţiu Reghecampf şi Alex Chipciu, i-a scos din minţi pe ziariştii din Danemarca.

Aceştia au criticat atitudinea celor doi, dar mai ales răspunsurile pe care aceştia le-au oferit. "Cu o atitudine arogantă, cei doi s-au aşezat la masă, apoi antrenorul român, deşi echipa sa a pierdut cu 1-5 în faţa lui Stuttgart şi acum evoluează în deplasare, şi-a început discursul spunînd: «Nu ne temem de Copenhaga, ei sînt cei cărora ar trebui să le fie frică de noi»" e începutul materialului "Români aroganţi", care a apărut ieri pe site-ul ziarului Ekstra Bladet, cea mai importantă publicaţie sportivă din Danemarca.

Gigi i-a şocat
Un alt ziar, Jyllands- Posten, i-a acordat patronului Stelei, Gigi Becali, un spaţiu amplu în care jurnaliştii s-au declarat uimiţi de acesta. Într-un material intitulat: "Luptăm împotriva unui om nebun!", danezii l-au descris ca fiind un tip cu afaceri dubioase, fost puşcăriaş, antisemit, xenofob şi misogin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
miezu.
miezu.  •  07 Decembrie 2012, 15:59

baaa , esti prost ? daca scriu aici de mortii ma-si , de muie , de pizda nu-i nicio problema , dar daca scriu " tzi**ni " imediat i-ti sterge comentariu :)) , sa-mi sugi pula atunci bai asta , care te ocupi cu cenzura si cu administrarea p-aici pe site .

cordos_eu
cordos_eu  •  07 Decembrie 2012, 15:55
Postat de elsopotyi pe 07 Decembrie 2012, 11:53

DOAMNE CE BINE CA ESTE PRESA STRAINA DE UNDE VEDEM CE OM ESTE LAUDAT LA RADIO, TV EMISIUNI SPORTIVE.DE CE NU AU VORBIT ASA DE CFR, PATRONUL LOR SI DESPRE TOTI DE LA CFR PRESA ENGLEZA???ACEASTE ECHIPA ESTE EGZACT DE CIVILIZAT CA PATRONUL LOR .BRAVO DANEMARCA.

ma, idiot esti! nici nu e de mirare ca se creeaza conflicte inutile intre romani si etnici maghiari.

grid
grid  •  07 Decembrie 2012, 14:26

Nu a fost niciun fel de aroganță, doar că poziția lui Reghe din conferința de presă, fără inhibiții, nu s-a potrivit cu părerea nordicilor despre români, ușor disprețuitoare. Dar asta nu li se poate reproșa, noi înșine și Statul Român contribuie din plin la imaginea noastră..

Vezi toate comentariile (26)
Comentează