INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC UTRECHT - STEAUA 1-1

Lăcătuş recunoaşte: "Am avut noroc!"

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Lăcătuş spune că e nemulţumit din cauza erorilor individuale şi trage un semnal de alarmă: "Utrecht n-a profitat, dar alte echipe nu ne vor ierta".

- Domnule Lăcătuş, ce v-a nemulţumit?
- Mă deranjează enorm erorile individuale pe care unii jucători le-au comis. Tocmai din acest motiv, le-am dat posibilitatea olandezilor să vină peste noi şi să-şi creeze ocazii importante. La acest nivel, dacă vrei să ai pretenţii, nu ai voie să faci aceste greşeli.

- Se poate numi că Steaua a fost ocrotită de şansă?
- Da, am avut noroc în această seară fiindcă Utrecht n-a ştiut să profite de cadourile pe care noi le-am făcut, dar alte echipe o vor face şi nu ne vor ierta. Nu e posibil să faci asemenea greşeli de plasament.

- L-aţi felicitat pe Gardoş pentru golul marcat?
- Nu, mi-am felicitat toţi jucătorii pentru rezultat, unul care ne menţine în cursa calificării. Nu vorbesc individual, dar Gardoş a făcut, din păcate, şi multe erori în defensivă.

- Dezamăgirea e cu atît mai mare cu cît am întîlnit cel mai uşor adversar din grupă?
- Aşa vi s-a părut Utrecht? Această echipă le-a bătut pe Ajax, pe Celtic, a făcut egal cu Napoli şi Liverpool, deci nu e deloc accesibilă.

- Evoluţia lui Tănase credeţi că a fost influenţată de acuzele care i s-au adus?
- Tănase trebuie să-şi vadă de jocul lui, de antrenamente, astea sînt lucrurile care trebuie să-l preocupe şi să nu dea atenţie la ce se vorbeşte despre el.

"Dacă vom reuşi s-o batem pe Utrecht peste două săptămîni, cred cu tărie că avem şanse importante de a merge în primăvara europeană"
Marius Lăcătuş

Szekely a semnat un nou contract
Gigi Becali a anunţat aseară că Janos Szekely a acceptat diminuarea salariului. "Am rezolvat situaţia cu el. A semnat un nou contract, a înţeles că e criză! Trebuie să se conformeze şi el, toţi ceilalţi din echipă au semnat micşorările", a explicat Becali la GSP TV. Szekely cîştiga înainte 225.000 de euro, iar conform noului angajament va încasa 140.000 de euro. Mijlocaşul a spus despre meciul de aseară: "Nu se poate spune că am avut noroc. Am avut o primă repriză foarte bună, apoi am făcut multe greşeli din cauza oboselii. Mai sînt şanse de calificare, e o grupă echilibrată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
doru40
doru40  •  22 Octombrie 2010, 15:07

La Steaua mai e destul de mult de mincit. Lotul este valoros, dar inca nu sunt definitivate relatiile de joc. Trebuie multa munca si rabdare pentru omogenizarea lotului si a jocului. Datorita numeroaselor schimbari de antrenori si a remanierilor de lot nu s-a reusit sa se ajunga la nici un rezultat favorabil. Sper ca in sfarsit domnul Becali sa fi inteles acest lucru si sa ii acorde lui Lacatus linistea si increderea de care are atata nevoie. In 2-3 ani Steaua poate deveni o forta de temut.

gunner.alex
gunner.alex  •  22 Octombrie 2010, 09:15

VIDEO: Gest disperat al unui portar prin care spera sa isi califice nationala la Campionatul Mondial. Atat de disperat a fost gestul incat a fost suspendat pe viata, iar acel meci a fost ultimul al carierei. detalii pe istoriafotbal ului.com

Vezi toate comentariile (2)
Comentează