INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB. JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // Italienii se tem înainte de meciul cu FCSB: "Vin 10.000 de români" » Simone Inzaghi anunță schimbări în meciul cu FCSB

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 10:59

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0.

Lazio s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Hellas Verona, grație dublei lui Ciro Immobile, iar după meci, antrenorul Simone Inzaghi a vorbit despre jocul echipei sale, fiind bucuros datorită numărului mare de ocazii pe care italienii le-au avut, și despre meciul cu FCSB.

"Am înțeles, în sfârșit, că trebuie să dăm sută la sută în fiecare meci. Eram obișnuiți într-un fel. Toți trec prin momente de genul ăsta, dar cred că e mai bine că am trecut prin această criză acum decât să o facem peste două luni. Ne lipseau rezultatele, nu jocul. Jocul era bun. Azi ne-am creat multe ocazii, am fi meritat să mai marcăm în prima repriză. Cred că am avut 20-22 de șuturi în prima parte.

Sunt mulțumit de prestația echipei. Era un meci important, dar am avut încredere în jucătorii mei, i-am văzut cum s-au antrenat, cât de concentrați erau. I-am văzut liniștiți și concentrați, exact ce le cerusem după înfrângerea de la București.

Acum ne gândim la meciul cu Steaua. Vrem să întoarcem rezultatul de la București și să ne calificăm în optimi. Joi avem nevoie de susținerea tuturor fanilor noștri. Avem informații că pe "Olimpico" vor veni 10.000 de români. E important să vină cât mai mulți suporterii, iar noi vom face tot posibilul pentru a-i face fericiți.

Cu siguranță voi face schimbări în echipa de start. Este de neconceput să nu o fac. Vom avea mai puțin timp de odihnă decât Steaua. Dar ne-am dorit să avem genul acesta de meciuri și nu regretăm nimic. Trebuie să muncim pentru victorie. E nevoie să fim mai lucizi. Va fi foarte important să nu luăm gol. Dacă se va întâmpla asta, totul se va fi mai complicat. Trebuie să fim la concentrați la fel ca în meciul cu Verona", a spus Simone Inzaghi la conferința de presă. 

LAZIO - VERONA 2-0

A marcat: Immobile 55'. 60' - VIDEO

Lazio: Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu (80 Murgia) - Marusici, Milinkovici, Parolo, Lulici, Lukaku (Luis Felipe) - Luis Alberto - Immobile (84 Caicedo)
Antrenor: Simone Inzaghi

Verona: Nicolas - Carraciolo, Boldor, Vukovici, Fares - Romulo, Valoti, Buchel (58 Calvano), Verde (64 Aarons) - Ryder Matos (68 Petkovici), Kean
Antrenor: Fabio Pecchia

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ROMA // Trimisul Gazetei a spionat Lazio înainte de meciul cu FCSB » Erou! Radu a fost omagiat! SOS către Dică: s-a trezit ”monstrul” Immobile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
indolentu
indolentu  •  20 Februarie 2018, 16:32
Postat de Razvan Claudiu pe 20 Februarie 2018, 16:23

Eu recomand fcsb-istilor,daca ajung cumva sa joace cu Napoli sa se duca peste aia in Napoli sa-i cafteasca!Cica sunt fraieri rau aia!

sau peste francezii aia din corsica

780708698710213
Razvan Claudiu  •  20 Februarie 2018, 16:23
Postat de indolentu pe 20 Februarie 2018, 15:27

asa ie o sa i umiliti pe stadion si ieventual ii si trosniti mor aia de frica voastra gigistilor

Eu recomand fcsb-istilor,daca ajung cumva sa joace cu Napoli sa se duca peste aia in Napoli sa-i cafteasca!Cica sunt fraieri rau aia!

indolentu
indolentu  •  20 Februarie 2018, 15:27
Postat de fcsbsibklinadn pe 20 Februarie 2018, 15:26

fani lu lazio ar face bine sa stea in casa pentru binele lor, forzza steaua ultras!

asa ie o sa i umiliti pe stadion si ieventual ii si trosniti mor aia de frica voastra gigistilor

Vezi toate comentariile (24)
Comentează