INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LYON - ASTRA, PLAY-OFF EUROPA LEAGUE, AZI, 21:30, DIGISPORT

Lipseşte două săptămîni! » Daniel Isăilă nu se va putea baza pe un fundaş titular în meciul cu Olympique Lyon

Articol de - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 23:13

Valerică Găman nu a făcut deplasarea în Franţa după ce a ieşit accidentat pe finalul meciului cu CSMS Iaşi din campionat şi riscă să piardă şi convocarea pentru "naţională" cu Grecia.

Astra a plecat ieri dimineaţă spre Lyon pentru primul meci din play-off-ul Europa League, dar fără fundaşul Valerică Găman, rămas la Bucureşti cu probleme medicale.

"E o deplasare foarte grea pentru noi, mai ales că am pierdut un jucător important. Găman nu a făcut deplasarea cu echipa, nu e în lot şi sper să nu mai păţim nimic pentru că vine o perioadă foarte grea pentru noi. E o pierdere mare pentru noi, mai ales că urmează 4 jocuri în 10 zile", a spus Isăilă.

Mai mult decît atît, Budescu şi Fatai nu sînt refăcuţi sută la sută pentru acest meci."Sperăm să facem o minune şi să-i avem pe teren din primul minut. Momentan, nu sînt la potenţialul lor maxim din punct de vedere medical", a mai spus tehnicianul.

"Naţionala" în pericol
Din primele informaţii, Găman are o leziune musculară, asemănătoare celei a lui Cristi Tănase, care-l va face indisponibil pentru următoarele două săptămîni. "A efectuat două RMN-uri, iar leziunea de la picior nu se vede foarte bine. Medicii speră să-l refacă mai repede pentru că Astra are nevoie de el, la fel şi echipa naţională", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

Mai mult şi medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, se va ocupa de starea medicală a fundaşului în vederea refacerii acestuia pînă la primul meci din preliminariile Euro, cu Grecia, de pe 7 septembrie.

Şi gazdele au probleme
Nu doar Daniel Isăilă se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei din această seară. Tehnicianul francezilor, Hubert Fournier, a anuţat în faţa presei că se confruntă cu indisponibilităţi: "Yoann Gourcuff nu va fi prezent la meciul cu Astra. Nu este un secret, el a lipsit de la antrenamente în această săptămînă. A simţit dureri şi nu îl vom forţa!".

Nici fundaşii Samuel Umtiti şi Milan Bisevaci, ambii accidentaţi, nu vor evolua cu Astra. Malbranque, care a suferit o accidentare la genunchi, are şanse să joace chiar din primul minut în meciul din această seară.

Cum a analizat Daniel Isăilă meciul de azi:
- "Sîntem optimişti şi nerăbdători să jucăm acest meci, nu putem decît să fim mîndri că am ajuns pînă aici. Întîlnim un adversar puternic, cu nume, cu valoare şi avem o ambiţie extraordinară. Avem motivaţie şi ne dorim o calificare"
- "Lyon este o echipă cu un istoric remarcabil şi este clar că deşi se află în reconstrucţie, nu mai este echipa aceea puternică de acum cîţiva ani. Atunci cînd joci în play-off-ul unei astfel de competiţii dai totul pe teren"
- "Am făzut toate meciurile adversarilor, aproape în fiecare partidă au avut parte de accidentări şi de ghinioane. Dar nu s-a observat asta în meciurile pe care le-au jucat, pentru că au intrat alţi jucători de acelaşi nivel ca şi titularii"

630843-lyon-astra-caseta.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bivumu
bivumu  •  21 August 2014, 20:04

Sunt stelist. Am dorit sa citesc o avancronica la meciul de peste o ora, doua. Am citit o gramada de rahaturi ,de can-can in special, si in cele din urma am dat de articolul asta. RUSINNE !!! RUSINE !!! Si Astra reprezinta Romania ! Iar cei care se pricep, stiu ca nu doar reprezinta Romania, stiu ca Astra are si un joc de la onorabil spre f. bun ... Hai, Astra !

solomon_i
solomon_i  •  21 August 2014, 11:06

Iara-si folosim cuvinte pompoase...facem minuni....!

bamse1901
bamse1901  •  21 August 2014, 09:33

1 solist din cate vad

Vezi toate comentariile (3)
Comentează