INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Lipsiţi de fair-play! Declaraţii răutăcioase ale danezilor după calificarea în dauna Stelei » Chiar şi Dinamo Kiev a fost luată peste picior :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 14:36

Aalborg s-a calificat cu ceva noroc în şaisprezecimile Europa League, însă chiar dacă au suferit două înfrîngeri ruşinoase, 0-6 cu Steaua şi 0-2 cu Rio Ave, danezii nu vorbesc deloc frumos despre adversarii din grupă. 

Deşi chiar şi ucrainenii consideră că Aalborg nu merita să treacă mai departe, jucătorii campioanei Danemarcei speră la nişte adversari mai "interesanţi" în turul următor.

"Cred că am fost destul în Europa de Est, aşa că sper să dăm peste un adversar de o certă valoare. Feyenoord cred că ar fi excelent. Asta dacă nu putem la socoteală echipele din Est, că am fost pe acolo suficient de mult", a spus Kenneth Emil Petersen după meciul de la Vila do Conde.

Rasmus Wurtz e ceva mai echilibrat şi recunoaşte că fără ajutorul lui Dinamo Kiev, Aalborg ar fi rămas acasă: "Sînt dezamăgit de rezultatul cu Rio Ave. E genul de meci pe care nu îl poţi explica. Să fim serioşi, nu e doar meritul lui Dinamo Kiev că ne-am calificat, dar a fost nevoie şi de ceva ajutor din partea lor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 01:58
Postat de ce_face_baietii pe 14 Decembrie 2014, 03:19

La anul mergeti la matineu, asa ca nu mai purta grija astora care inca joaca in Europa. Mai bine faci aprecieri despre echipele din Liga a 2-a :))

da, ne dam cu schiurile pe memoria voastra..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 01:58
Postat de caminero pe 14 Decembrie 2014, 09:57

Proverbul zice ca "domnia si prostia se platesc". Deocamdata in EuroLiga ati platit doar domnia (nasul pe sus)... :) Mi-e teama ca prostia o s-o platiti extrasportiv, pe la DNA and stuff.

..))))))))) ohohoooooo !!!!! doamne ajuta !.>)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 01:58
Postat de tb73 pe 14 Decembrie 2014, 07:22

Vad ca toate articolele referitoare la Steaua sunt intens comentate de dinamooisti; oare de ce nu se scrie asa de des si de "echipa" lor????

ps - mai exact, ca sa te minunezi tu..)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează