INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - NAPOLI 3-1

Liverpool a întors rezultat cu Napoli graţie "triplei" lui Gerrard » Thank you, Stevie Three!

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Gerrard a intrat la pauză şi a întors jocul pe "Anfield Road". Căpitanul lui Liverpool a semnat un hat-trick, ajutînd Steaua să urce pe locul secund în grupă.

Chinuită în campionat, Liverpool şi-a onorat blazonul european şi a dat aseară o mare mînă de sprijin Stelei. A învins-o pe Napoli (3-1), răsturnînd handicapul minim de la pauză.

Napoli părea că ştie să profite de faptul că Hodgson şi-a menajat destui titulari. A jucat pragmatic, transformînd în gol una dintre cele două ocazii avute de Lavezzi. Argentinianul a scăpat singur cu Reina şi a deschis scorul. Nu-şi putea imagina ce se va întîmpla în actul 2!

Recitalul căpitanului
Hodgson l-a ridicat de pe bancă pe Gerrard. Şi ce inspiraţie! Căpitanul lui Liverpool a intrat şi şi-a trezit colegii din amorţeală. După ce Raul Meireles a irosit o uriaşă situaţie din 9 metri, Stevie a executat o lovitură liberă puţin pe lîngă bară. La fel ca Lavezzi, a lovit însă din a doua încercare. A intuit  pasa riscantă înapoi a lui Dossena (fostul "cormoran"!) şi l-a devansat prompt pe De Sanctis, marcînd cu toate protestele portarului, ce ceruse fault: 1-1.

Napoli părea că se mulţumeşte cu remiza. Nu şi Gerrard. Care şi-a încheiat monologul cu alte două goluri într-un singur minut! A transformat impecabil penaltyul scos de Johnson (88) şi a pronunţat sentinţa definitivă, după altă greşeală colectivă a defensivei napoletane!


LIVERPOOL: Reina - G. Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Koncesky - Raul Meireles, C. Poulsen (65 Eccleston) - Shelvey, Spearing, Jovanovici (46 Gerrard) - Ngog (83 Lucas). Antr: R. Hodgson

NAPOLI: De Sanctis - Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamsik (84 Yebda), Lavezzi - Cavani. Antr: W. Mazzari

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
losfer
losfer  •  05 Noiembrie 2010, 12:29

Îmi poate spune cineva cu ce îi ajută pe stelişti victoria asta? Că acum, pe lângă faptul că tre' să plece neînvinşi din Italia, trebuie s-o şi bată pe Liverpool dacă nu bat la Napoli. Că nu cred eu că Napoli n-o să câştige la Utrecht, nici că Steaua ar scoate un 4-4 sau un 5-5 în Italia.

alexu88
alexu88  •  05 Noiembrie 2010, 09:39

hei, alan_ritzi...ai pierdut la pariuri si iti descarci nervii aici? mai invata, pustiu...a fost un meci interesant...nu frumos, ci doar interesant...

alan_ritzi
alan_ritzi  •  05 Noiembrie 2010, 01:57

Domnule "Scorpie" iar scrii fara se vezi meciul!!! Totusi iti dau sansa sa te reabilitezi: ultimele 2 goluri ale lui Liverpool cine le-a dat? Nu cumva arbitrii?...singurul gol al lui Liverpool a fost mai mult un autogol dintr-o faza nesanctionata de arbitru(uf!),nu-i asa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează