INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

FC Botoșani, Astra și ASA și-au aflat adversarii din turul 3 al Europa League » Echipe din Anglia și Franța

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 00:04

FC Botoșani, Astra și ASA Tg. Mureș și-au aflat adversarele pe care le pot avea în turul 3 preliminar din Europa League.

Dacă va trece de Legia, FC Botoșani va avea o misiune mult mai ușoară, jucînd cu învingătoarea dintre FK Kukesi (Albania) și Mladost Podgorica (Muntenegru). În tur muntenegrenii s-au impus cu 1-0. 

Astra Giurgiu va avea parte un adversar foarte dificil în turul 3. Dacă va trece de Inverness va da peste West Ham United sau Birkirkara (Malta). În tur englezii s-au impus la limită, 1-0. Giurgiuvenii vor juca primul meci în deplasare. 

ASA Tîrgu Mureș are și ea o misiune dificilă și va întîlni pe Saint Etienne. Vicecampioana României va juca primul meci pe teren propriu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
gabri80el
gabri80el  •  19 Iulie 2015, 03:22

ai vazut cumva schalke - real madrid ? iata ca desi schalke nu este echipa ca celelalte putea sa produca cea mai maire minune. aceea era minune . eu asta vreau de la steaua. nu sa aud ca gata s-a ajuns in UCE si obiectivul este sa nu ne facem de ras.nu crezi ca este de toata jena?Ma uitam azi si la petrolul cu voluntari . un meci de cea mai joasa speta . sincer nici cand jucam in fata blocului nu vedeam asa amatorism.toti jucatorii din liga 1 au ajuns ,nu stiu cum dar 99% sunt retardati care trebuiau sa fie ospatari. si problema este ca pers ca tine incurajeaza acest lucru. daca erai stelist adevarat si aici nu vb doar despre tine ci de toti cei pasionati de fotbal , in loc sa cumpar un bilet si sa urmaresc un meci de 2 bani mai bine privesc undeva in parc la obere cu baietii.si nu mai exista atatia nervi.daca toti ar renunta sa mai participe la meciuri( vorbesc de toti spectatorii ( rapidist , dinamovist , oltean etc) timp de 2-3 ani patronii cred ca isi vor schimba atitudinea sau vor lasa pe unii competenti pt a investi.dar cu totii gresesc ca se participa la amatorism si mi-e jena ce vad iar acest lucru nu este o minune

gabri80el
gabri80el  •  19 Iulie 2015, 03:11

:))))))))))))))) randoom imi pare rau pt tine dar esti amuzant rau de tot.Daca tu crezi ca Steaua face minuni inseamna ca sistemul in care traiesti te-a pacalit de-a binelea. Stii cum esti tu? exact ca un copil mic.nu prea ai vazut ciocolata mai mereu iar cand primesti o bucatica esti cel mai fericit.si ca fericirea sa fie constanta primesti cate o bucatica din cand in cand.Exact asta face si becali cu steaua si tot sistemul in care traim. dupa ce ajunge in UCE isi umple buzunarele apoi in anul urmator mai cumpara 5-7 jucatori la pachet de 1 milion si gata rezolva problema .Esti asa usor de pacalit ca nu-ti dai seama. da , esti stelist si....si eu sunt dar mi-e greata de ce vad la noi in liga. este un amatorism la cel mai inalt nivel si asta si din cauza voastra care sunteti multumiti cu o bucatica de ciocolata pt ca steaua reprezinta mult mai mult de atat si nu doresc doar sa ajunga in UCE ,doresc sa vad fotbal pt ca steaua inainte era cineva iar acum a ajuns o carpa si aici nu vorbesc doar de steaua .

shab
shab  •  17 Iulie 2015, 21:54
Postat de randoom_._ pe 17 Iulie 2015, 20:15

Steaua face multe minuni tot timpul. faptul ca joaca de 11 ani la rand in grupe,venind din preliminarii este o minune in sine.

ASA zero sanse, Astra zero sanse, Botosani e deja out... iar ramane doar Steaua in Europa, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează