INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VARAZDIN 2-2

Dinamo - Varazdin 2-2 » Calificarea se va decide în Croaţia, peste o săptămînă

Moţi a dus scorul la 2-0 cu această execuţie superbă +9   FOTO
Moţi a dus scorul la 2-0 cu această execuţie superbă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 23:31

Dinamo a debutat furtunos în noul sezon din Europa League, deschizînd scorul încă din minutul 5 în faţa croaţilor de la Varazdin. Jocul bun al "cîinilor" a continuat şi aceştia şi-au mărit avantajul 11 minute mai tîrziu, printr-un eurogol marcat de Cosmin Moţi, aflat la prima reuşită în cupele europene.

Finalul de repriză a fost însă unul de coşmar pentru dinamovişti, care s-au văzut egalaţi în patru minute, după o greşeală a apărării şi o execuţie superbă a lui Vugrinec, care a egalat din lovitură liberă.

Dinamo a început hotărîtă actul secund, fiind conştientă că are nevoie să înscrie cel puţin o dată fă ră să primească gol penrtu a spera la calificare. Ratările lui Torje i-au exasperat pe fanii dinamovişti, îsnă acelaşi mijlocaş dinamovist a fost cel care a scos un penalty văzut doar de arbitru în minutul 59. Dănciulescu a irosit cu nonşalanţă lovitura, fiind blocat în două rînduri de portarul Krklec.

Scor final 2-2, Dinamo trebuie să învingă în Croaţia sau să facă un egal cu cel puţin două goluri pentru a spera la calificare.

ECHIPELE DE START:
DINAMO: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve: Naumovski, Pătraşcu, G. Păun, Cazacu, Ţucudean, Muşat, Stănescu
NK VARAZDIN: Krklec - Simek, Tkalcic, Gluhak, Glavina - Aganovic, Brlecic, Susac, Golubar - Vugrinec, Sacer
Rezerve: Mrmici, Trojak, Pajac, Grgec, Susac, Corovecki, Kaniski, Loncar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (250)
radu1204
radu1204  •  29 Iulie 2011, 00:14
Postat de dinu21 pe 28 Iulie 2011, 22:19

Cred ca au pariat astia la o bere fara alcool :))) sta Torje in careu: "Ba danciule faci pariu ca simulez un penalty?" :D la care Danciu "baaa Torjika, faci pariu ca il ratez" :))))))))))

Cred ca mama si tatal tau au simulat ca si-o trag dar din pacate ai iesit tu, stelist spurcat

band0ler0s
band0ler0s  •  28 Iulie 2011, 23:21

faza e ca sau plans mereu ca steaua are mereu bulan si pica cu echipe slabe. acum stau si ma intreb, cu cine draq vor astia sa pice sa poata castiga un meci lejer?

lionel19
lionel19  •  28 Iulie 2011, 23:14

Cu cine a jucat Dinamo ?

Vezi toate comentariile (250)
Comentează