INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA, JOI, 22.00, DOLCESPORT 1, GSP.RO

Lobonț îi pune în gardă pe italieni: "Alibec e cel mai periculos jucător"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 21:04

Bogdan Lobonț, portarul lui AS Roma, e conștient de forța Astrei și se așteaptă ca Denis Alibec să fie cel mai periculos om al giurgiuvenilor în partida de joi din grupele Europa League

"Suporterii nu sunt doar al 12-lea jucător pentru noi, ei sunt şi al 13-lea şi al 14-lea. Astra a câştigat pe merit titlul de campioană în România în sezonul trecut, dar acum are unele probleme. A jucat un fotbal frumos, dar în acest sezon a pierdut câţiva jucători importanţi.

Alibec este cel mai periculos jucător, dar mai sunt şi Săpunaru sau Budescu. Apoi, portarul Silviu Lung vine dintr-o familie de sportivi, tatăl său a apărat pentru naţionala României. Pe hârtie noi suntem favoriţi, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Nu va fi uşor, toate echipele vor să câştige împotriva noastră", a declarat Lobonţ, conform calciomercato.com.

  • Meciul dintre AS Roma și Astra se va juca joi, de la ora 22:00, în direct pe Dolcesport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din Grupa E mai fac parte Austra Viena și Plzen.
  • Austriecii sunt lideri cu 3 puncte, urmați de Plzen și Roma, ambele cu câte un punct.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Septembrie 2016, 07:16

Ce romanisme zice si gajaitul asta prin italia "campioana a castigat pe merit". Bine, el nu a fost niciodată prea isteț. ...nici macar portar nu a fost....a fost doar un băiat cu pile care se culca cu fata lui copos .....

887888274661367
Pompiliu Bota  •  28 Septembrie 2016, 23:27

Alibec e foarte periculos daca pica pe tine ! Mai nou Ali cade pe el si se auto-accidenteaza !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează