INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UTRECHT - STEAUA, JOI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lovin: "Niciodată n-am fost respectat la Steaua, eram mereu înjurat. Nu m-aş întoarce vreodată!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la Steaua din cauza conflictelor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu suporterii şi mărturiseşte că nu s-a simţit niciodată apreciat în Ghencea.

"Niciodată nu m-am simţit respectat în Ghencea. Cum intram pe stadion, eram înjurat, huiduit. Când s-a realizat transferul din Germania, am simţit că mi s-a luat o mare greutate de pe piept. După tot ce am trăit în perioada petrecută acolo, nu aş reveni.

Nici nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întîmplat cu fanii, practic lucrul ăsta m-a făcut să plec de la Steaua. Dintre toţi oamenii de acolo, doar Gigi Becali a avut mereu încredere în mine, chiar dacă am avut un conflict cu el chiar în primul meu an la Steaua", a spus Lovin la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  21 Octombrie 2010, 01:28

Sa iti fie rusine mascariciule am fost pe stadion de multe ori si tin sa iti aduc aminte si clipele cand erai aplaudat si chemat la galerie dar se pare ca tu ai uitat!!! Esti un guno.i mare de tot pt declaratia ca tii cu Utrecht, crezi ca ajungeai tu vreodata in Germania daca jucai la Bacau anti-talentule !! Nu ai caracter Lovine dar ai gura mare , stai linistit ca nu mai pupi tu Steaua sa te duci la arabi sau la Bacau la tine sa joci ;)

sebaa
sebaa  •  20 Octombrie 2010, 12:39

ockiu, nu vorbeste de rau echipa, vorbeste de rau suporterii care nu l-au respectat niciodata si il numesc petarda...

ockiu
ockiu  •  20 Octombrie 2010, 11:40

cred ca e un caz unic de jucator care a evoluat o gramada de vreme la o echipa si care apoi sa o vorbeasca de rau ... vorbeste mult de caracterul acestui om. lovine - petarda ai fost petarda ramai.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează