INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA, AZI, 22:05, DOLCE 1

Lovin și-a anunțat retragerea din fotbal: "Gata, nu mai pot, la vară mă las!"

Lovin și-a trecut în palmares 3 titluri de campion, unul cu Astra și două cu Steaua, plus două Supercupe, una cu giurgiuvenii și una cu roș-albaștrii
Lovin și-a trecut în palmares 3 titluri de campion, unul cu Astra și două cu Steaua, plus două Supercupe, una cu giurgiuvenii și una cu roș-albaștrii

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2016 00:00

Lovin și-a anunțat retragerea chiar înainte de deplasarea spre Cehia pentru meciul de astăzi cu Viktoria.

Giurgiuvenii au plecat ieri dimineață spre Plzen pentru a treia confruntare din grupele Europa League cu, iar Florin Lovin a ținut să dezvăluie că este hotărât să atârne ghetele în cui la sfârșitul acestui sezon.

"La vară mă las! Gata, am obosit... Voiam să mă las astă-vară, dar am zis că e păcat să nu profit de ocazia de a evolua iar în cupele europene", a spus mijlocașul de 34 de ani al Astrei.

"Bine că mai jucăm și noi cu lume în tribune" :)

De asemenea, Lovin a argumentat de ce crede că meciul cu cehii este accesibil și că se pot bate de la egal la egal: "Plzen nu este o echipă de talia Romei și cred că suntem cam de același nivel din punctul de vedere al lotului, valoric vorbind. Motivația vine de la sine, pentru noi e un privilegiu că mai jucăm cu spectatori în tribună, că suntem obișnuiți numai cu 50 de oameni la meci".

În final mijlocașul adus de la Chiajna de Marius Șumudică a ținut să îi ia apărarea antrenorului în disputa pe care acesta o are cu conducerea clubului. "Șumudică rămâne antrenorul care ne-a oferit atât de multe momente memorabile și cred că ar trebui tratat cu ceva mai mult respect".

"Nu e ușor când iei campionatul în luna mai, iar în octombrie încă să nu ai banii pentru ce ai muncit un an întreg!"
Florin Lovin, mijlocaș Astra

"Suntem o echipă imprevizibilă. Amintiți-vă că în urmă cu puțin timp am pierdut cu 5-1 la Cluj, iar la 3 zile am izbutit o calificare istorică pe terenul lui West Ham, cred că asta spune totul"
Florin Lovin, mijlocaș Astra

5goluri în 220 de meciuri a înscris Lovin în Liga 1. În prima divizie, el a mai evoluat la FCM Bacău, Steaua, Oțelul Galați și Concordia Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează