INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA 4-0

Luciano Spalletti l-a ridicat în slăvi pe Șumudică: "E genial, are mare calitate" » Alți doi români au fost lăudați

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:22

Luciano Spalletti, antrenorul lui AS Roma, a avut numai cuvinte de laudă la adresa românilor după partida câștigată de echipa sa în grupele Europa League în fața Astrei, scor 4-0.

" Astra e o echipă bună. Am plimbat mingea cu mare viteză, ne-am pus în valoare calitățile. Când am pierdut mingea am recuperat-o rapid. În seara asta Roma cred că a făcut un meci bun, iar Astra n-a găsit mijloacele de a reveni.

Am reușit să punem stăpânire pe joc. Ei n-au găsit la mijlocul terenului modalitatea de a ne lua mingea. Șumudică e un tip cu fantezie, are genialitate. A schimbat de multe ori sistemul, știe cum să facă modificări rapide. Diferența a fost netă în această seară, deși Astra are un antrenor cu calitate", a declarat Sapalletti la Dolcesport.

Antrenorul italienilor a continuat cu laudele și la adresa lui Bogdan Lobonț, care e rezervă de portar la Roma, dar a avut cuvinte frumoase și pentru Mircea Lucescu.

"Lobonț se antrenează mereu bine. Creează atenție celorlalți colegi. Vă dați seama că dacă Roma a hotărât să-i mai ofere 2 ani de contract înseamnă că e un tip special, e un tip deosebit. Mircea Lucescu e cel mai bun antrenor din circuit. Îl știam de când el era la Șahtior, îl cunosc. E un antrenor imens. E o uriașă personalitate", a adăugat Spalletti.

"Am început meciul foarte bine și ne-a ieșit aproape tot. Noi am făcut meciul ușor, nu ne-a pus Astra probleme. M-a impresionat Alibec" Fazio, fundaș AS Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
paul.o.53
paul.o.53  •  30 Septembrie 2016, 13:56

1+1 =2 Daca echipa pierde cu 0-4 si antrenorul acesteia este ridicat in slavi , inseamna ca echipa este de 0-8 !

andrei.f
andrei.f  •  30 Septembrie 2016, 13:35

Aşa cum am prevăzut, Astra are asigurat ultimul loc din grupă !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Septembrie 2016, 10:49

Tilica e un antrenor genial. Putea sa piardă cu 3-0 daca nu se prezenta. Acum urmează sa ne explice marii specialisti ai site-ului cum de fapt Roma asta e super puternica, ca astia ii băteau pe City cu 20-0 si ca in Italia e mult mai tare campionatul decat in Anglia. Ca de fapt, Roma nu a jucat la misto, ei chiar s-au straduit sa joace împotriva super echipei "canpeoane" a Romaniei, etc. Intre timp City a mai batut echipe cu 4-0 (doar niște "necunoscuți de prin Germania") in PL cu 4-0, e pe primul loc in Anglia, l- bătut pe Mou, etc. Niste amatori,ce sa mai. Si sunt convins ca aia 1.5 miliarde de euro investite in 5 ani...nu contează deloc. ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează