INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - LILLE 0-0

Marius Lăcătuş: "La Vaslui s-a văzut că nu poţi obţine rezultate mari doar cu un antrenor galactic"

marius lacatus
marius lacatus

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al formaţiei FC Vaslui,  a declarat, în direct la GSP TV, despre meciurile pe care echipele româneşti le-au jucat în Europa League şi despre situaţia de la FC Vaslui.

 

"Mă aşteptam la puţin mai mult. Speram ca Urziceni să facă un rezultat mai bun, însă în condiţiile date, e oarecum normal ceea ce s-a întîmplat. Nu e bine ceea ce a păţit Unirea, dar, la noi totul este posibil", a declarat Lăcătuş.

"Ţinînd cont de rezultatele din campionat şi de echipa cu care au jucat, Vaslui încă mai are şanse la calificare. Ar fi putut să cîştige partida, însă este bine şi aşa. Toată lumea se aştepta ca Vaslui să aibă un început de sezon perfect, însă nu este aşa simplu, mai trebuie lucrat la omogenitatea lotului", a spus Marius Lăcătuş.

"La Vaslui s-a investit foarte mult. Se poate spune că nu mereu poţi obţine rezultate mari, cu un lot şi un antrenor "galatic". Lumea vorbeşte mult, mai ales cînd este vorba de fotbalişti. Costly e un fotbalist bun şi un om de încredere. Nu cred că este adevărat tot ceea ce s-a scris despre acest subiect", a adăugat Lăcătuş.

"Steaua s-a impus, însă calificarea nu este jucată. În retur, trebuie să înscrie ca să nu-şi mai facă probleme. Oricum, Steaua are cele mai mari şanse de a merge în grupe", a declarat Lăcătuş.

"Bănel a mai trecut prin momente de genul acesta, trebuie susţinut, pentru că această perioadă se poate accentua şi prelungi. Pentru el ar fi bine dacă ar pleca, atîta timp cît are oferte notabile, însă pentru Steaua nu va fi cea mai fericit lucru. El e un băiat mai emotiv, trebuie susţinut, mai ales că de-a lungul vremii a făcut foarte multe pentru echipă", a încheiat Lăcătuş.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
rapan
rapan  •  20 August 2010, 18:26

bine punctat !!si eu zic la fel daca ramanea lacatus desi nu il agreiez eu zic ca era alta treaba ieri astia erau de batut lejer la un 2-0 si se duceau acolo in excursie da asa mergem sa ne jucam sansa pe care o avem

ricifourgroup
ricifourgroup  •  20 August 2010, 17:26

ce antrenor galactic domnule asta a fost secund sau la real 2 ,e varza ieri francezi dupa ce am vazut un sfert de ora vasluiul trebuia sa castige ,o echipa dezordonata au jucat dupa ureche francezi doar numele de ei locul 10 in franta si dupa ce a jucat franta la mondiale arate ca au un campionat in cadere nu tin cu vasluiul dar ma oftic trebuiau batuti nu-i suport pe francezi increzuti ,infumurati,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează