INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VASLUI - INTER, JOI, ORA 21:45, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

Marius Niculae răsuflă uşurat: "Va fi mai uşor fără Chivu!"

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 14:08

Atacantul moldovenilor crede că munca sa va fi uşurată de absenţa lui Cristi Chivu din apărarea celor de la Inter

- Marius, cum va fi cu Inter?
- Orice e posibil, cu toate că Inter e favorită. Mingea e rotundă şi se pot întîmpla multe. Nu se ştie niciodată ce va fi! Atuul nostru e dorinţa mai mare de afirmare, fiindcă ei sînt deja un nume. Vrem să ne facem cunoscuţi în Europa. Un rezultat pozitiv în faţa lui Inter înseamnă enorm pentru Vaslui. Avem numai de cîştigat.

- Ai ratat un penalty cu Bistriţa, te mai bagi să baţi dacă vei avea ocazia?
- Nu m-a afectat deloc că am ratat. Am ratat multe penalty-uri în carieră. Însă, nu se mai întîmplase de vreo doi ani. Dacă voi fi lăsat să execut, cu siguranţă mă voi băga. Nu va mai fi ca la Bistriţa.

- Urmează Inter şi Steaua...
- Vreau să cîştigăm toate meciurile, însă vom vedea ce va fi. Ne-am pregătit bine pentru meciul cu Inter. Am vizionat ultimele jocuri ale lor. Am văzut şi victoria obţinută de ei la Split, unde e foarte greu să cîştigi. Am jucat cu Dinamo acolo şi am simţit pe pielea mea ce înseamnă susţinerea fanilor. Ne aşteptăm şi noi la un meci foarte greu.

- Chivu nu va evolua în meciul de la Piatra Neamţ...
- Va fi mai uşor pentru noi! Cu Chivu pe teren ne-am fi descurcat mai greu. Totuşi, sper să nu fie nimic grav şi să se facă bine curînd. Este un jucător de valoare şi mă bucur că nu va juca împotriva noastră.

Vaslui - Inter se va juca diseară, de la 21:45, Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
domodo
domodo  •  23 August 2012, 14:51

ce sa-i faci marius niculae nu scapa nici o ocazie sa ne arate cit de redus mintal este!!!pina una alta s-a dovedit ca d-l chivu este cel mai slab fundas de la inter.asa ca....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close