INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UTRECHT - STEAUA, JOI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihăiţă Neşu: "Steaua nu trebuie subestimată. Va fi un adversar dificil"

Mihai Nesu
Mihai Nesu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Mihăiţă Neşu, fundaşul olandezilor de la FC Utrecht, a declarat că îşi doreşte să învingă Steaua chiar dacă a fost echipa la care a debutat ca fotbalist

"E un meci în care voi întîlni echipa la care am început să joc fotbal. Va fi o partidă specială, dar cu toate acestea, sper să cîştigăm, să facem un joc bun. Cu ajutorul publicului sînt sigur că vom reuşi să obţinem cele trei puncte", a declarat Neşu.

" Steaua de acum pare mai vulnerabilă decît echipa la care jucam eu, însă rămîne o formaţie foarte periculoasă care îmbină tinereţea unor jucători cu experienţa celorlalţi. Nu trebuie subestimaţi, pentru că ştiu cum se lucrează la Steaua", a adăugat Neşu.

"Am urmărit evoluţia echipei din ultima perioadă şi am citit presa. Era normal să le ofer colegilor informaţii despre formaţie, însă există oameni care s-au ocupat în mod special de acest lucru, de a stînge detalii despre jocul Stelei", a spus Neşu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mmstoica1978
mmstoica1978  •  20 Octombrie 2010, 20:53

denethor ,forza ma/ta mu/ie fra/iere

biiii
biiii  •  20 Octombrie 2010, 19:20

@denethor: poate tziganii sunt alaturi de olandezi, bai cap sec! Iar te bagi in seama? Dupa ce ca esti prosttttt mai si semnalizezi

denethor
denethor  •  20 Octombrie 2010, 18:37

FORZA UTRECHT,ROMANII ADEVARATI SUNT CU VOI!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează