INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI TEL AVIV - ZENIT, AZI 20:00, DOLCE 4

Mircea Lucescu, debut problematic în Europa » Îi lipsesc principalele guri de foc

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 10:22

După 12 sezoane fabuloase pe banca minerilor din Donetsk, Mircea Lucescu începe o nouă aventură europeană, de data asta alături de ruşii de la Zenit Sankt Petersburg.

Periplul începe în Israel, împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv. Moralul formaţiei sale este la cele mai înalte cote, reuşind să se impună categoric în ultimele partide disputate: 3-0 împotriva celor de la Amkar şi 5-0 în deplasare la Arsenal Tula.

Zenit merge fără principalele guri de foc. Shatov şi Dzyuba au resimţit dureri şi nu au fost lăsaţi acasă pentru investigaţii suplimentare. Aceştia se adaugă mai vechilor accidentaţi Danny, Ryanzatsev, Fayzulin şi Anyukov. Cu toate acestea, optimismul nu lipseşte din tabăra ruşilor.

"Credem că acest gen de meci va da jucătorilor şi mai multă încredere", a declarat Mircea Lucescu. Alexander Kerzhakov îi împărtăşeşte optimisul "Am venit aici să câştigăm!".

Este prima dată când Maccabi întâlneşte o echipă rusească într-o competiţie oficială. Totuşi, Mircea Lucescu susţine că are toate informaţiile necesare şi că a rămas plăcut impresionat de calităţile individuale ale jucătorilor adverşi: "Au jucători foarte buni: îmi plac mult Dor Micah, Tibi, Igiebor, sunt remarcabili."

Partida dintre Maccabi Tel Aviv şi Zenit Saint Petersburg va avea loc în această seara, de la ora 20:00, pe stadionul Bloomfield din Tel Aviv.

(Adrian Jitea)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  15 Septembrie 2016, 12:24

Luce ii bate pe toti daca nu il fura arbitrii si daca nu il urmareste ghinionu si tramvaiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează