INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC SEVILLA - ȘAHTIOR 3-1 (ÎN TUR 2-2)

Mircea Lucescu despre cauzele eșecului cu Sevilla: ”Am stat mai mult în avioane și hoteluri decât la antrenamente”

Mircea Lucescu, privind spectacolul stegulețelor roș-albe pe
Mircea Lucescu, privind spectacolul stegulețelor roș-albe pe "Sanchez Pizjuan" // FOTO AFP

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:00

Mircea Lucescu, la despărțirea europeană de Șahtior: ”Mi-am felicitat echipa pentru tot ce am realizat”.

La 71 de ani, după 12 sezoane la Șahtior, ultimele două teribil de obositoare, departe de casă din cauza conflictului ce a sfâșiat estul Ucrainei, Lucescu își continuă aventura tumultoasei sale vieți de antrenor în altă parte. Se desparte de echipă cu o înfrângere, la Sevilla, dar la capătul unei stagiuni în care a atins semifinalele Europa League în ciuda situației extrem de dificile.

"Am stat mai mult în avioane și hoteluri decât pe teren, la antrenamente. Și, să nu uităm, am pierdut în acest an șase jucători importanți, pe Alex Teixeira și Fred chiar în ianuarie", a explicat Luce după 1-3 în Andaluzia. "Mi-am felicitat echipa pentru tot ce am realizat. Am meritat să ajungem până aici".

Chiar și după 2-2 în tur, tehnicianul spera să fie la Basel pe 18 mai. "Am vrut mai mult, ne-am gândit la finală, însă am întâlnit un adversar experimentat, care s-a luptat pentru fiecare minge, a jucat agresiv și a înscris, profitând de erorile noastre. Nu se poate să primim două goluri pe contraatac într-un sfert de oră după pauză".

Lucescu are și o altă descriere a Sevillei. Un singur cuvânt: "Norocoasă!". A completat: "Amintiți-vă că, în 2007, ne-a egalat în ultimele secunde cu un gol al portarului Palop!".

"Nu vorbesc de contract, de viitorul meu. Duminică, jucăm cu Karpati, apoi returul semifinalei Cupei cu Oleksandria. Deocamdată, asta mă interesează. Pentru toate celelalte, va fi suficient timp"
Mircea Lucescu, antrenor Șahtior

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
panzer_lehr
panzer_lehr  •  07 Mai 2016, 09:47

Vezi daca nu ati calatorit cu tramvaiul

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Mai 2016, 09:22

...dararbitrii?...ei cum te au furat ?...oricum nu esti bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează