INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA

Mizezi pe ”Nilă” şi te îmbogăţeşti » Mihai Costea rămîne preferatul caselor de pariuri

Deşi nu a marcat niciun gol, Mihai Costea are cele mai mică cotă dintre toţi steliştii să înscrie cu Twente.
Deşi nu a marcat niciun gol, Mihai Costea are cele mai mică cotă dintre toţi steliştii să înscrie cu Twente.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 20:17

Mihai are cotă 4,00 pentru a marca la Twente, dar el e zero în acest an, fiind singurul atacant stelist fără nici o reuşită.

Cel mai mic dintre fraţii Costea a continuat şi sîmbătă, contra divizionarei secunde Juventus Colentina, seria evoluţiilor penibile din acest an. Atacantul transferat pentru 1,4 milioane în vară, e singurul dintre cei şase atacanţi pe care-i are Ilie Stan în acest moment în lot şi care nu a marcat în acest an!

În testul cu Juventus, Costea junior a ratat două oportunităţi singur cu portarul şi a fost schimbat la pauză. Evoluţia lui l-a exasperat pînă şi pe Gigi Becali, cel care a fost mereu de partea fotbalistului. "Sigur în atac cu Twente o să joace Tatu şi Rusescu. Ăsta e cel mai bun cuplu!", a spus Becali după ce a văzut evoluţia vîrfului oltean.

Chiar şi aşa, casele de pariuri îl cotează pe "Nilă" ca omul cu cele mai mari şanse să înscrie joi, la Twente. Bookmakerii îi oferă o cotă de 4,00 ca acesta să marcheze în orice moment al jocului. Tatu, de exemplu, are cotă 4,75, în timp ce dacă pariezi 10 lei pe Rusescu poţi cîştiga 50. Casele de pariuri dau şanse minime steliştilor să se impună la Enschede, o posibilă victorie a roş-albaştrilor fiind cotată cu 7,50.

2,75 a fost cota lui Mihai Costea că va marca la Bucureşti contra lui Twente. Şi joia trecută a fost primul stelist pe lista pariorilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Februarie 2012, 18:57
Postat de terminatorul2 pe 20 Februarie 2012, 05:43

Nila este distrus de Daniela .

Daniela Crudu nu-i pune pistolul la tampla. Pana la urma e decizia lui cum isi foloseste timpul liber..

tzii
tzii  •  20 Februarie 2012, 13:53

aschia asta nu ajunge nici pana in olanda. il ia vantul pe drum!

craioveanu91
craioveanu91  •  20 Februarie 2012, 13:04

aschia asta nu e bun nici de liga 2a sa fim seriosi ... petarda asta e cea mai mare teapa din istoria fotbalului romanesc a fost platit 1 mil 400 pe el cand el costa 50 de mii maxim

Vezi toate comentariile (5)
Comentează