INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VOCHIN.RO

MM Stoica: "Absenţa lui Kapetanos va fi un avantaj pentru Steaua, care va căpăta viteză"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Fostul manager Mihai Stoica a prefaţat partida dintre Utrecht şi Steaua, programată în această seară, de la ora 20:00.

"Cred că Steaua este favorită diseară şi voi argumenta. Înaintea primului meci al lui Olăroiu din cel de-al doilea mandat la Steaua, i-am văzut pe cei de la Heerenveen şi le-am zis jucătorilor că dacă nici pe ăştia nu îi batem, nu batem pe nimeni. Oli m-a tras apoi deoparte şi mi-a zis că nu e bine să spun asta. Eu i-am răspuns că dacă nici pe şchiopii aia nu îi batem... Şi i-am bătut cu 3-1 la ei", a spus MM Stoica la "Fotbal Club", la postul Digisport.

Apoi a adăugat: "Steaua nu a pierdut anul trecut cu Twente, iar asta constituie un atu moral. Iar absenţa lui Kapetanos poate fi un avantaj pentru echipă, care va căpăta viteză. Steaua nu e favorită la calificarea din grupă, dar nici nu o văd ca pe un outsider".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
royal_army
royal_army  •  21 Octombrie 2010, 17:29

Pai normal bigiu,voi lingeti mainile oricariu va da un oscior.Pic de demnitate nu aveti. Denis Serban,Tica Danilescu,Andrei Cristea,Catalin Munteanu,Danciulescu (ce semne va arata la inceput..),etc etc. Pic de demnitate nu avet si lingeti unde ati scuipat,asa cum se gandeste si MM sa faca,sa linga unde a scuipat,vrea sa ii dea dreptate lui Piti si sa arate ca este o c..va.

bigiu
bigiu  •  21 Octombrie 2010, 17:08

MM SA VI LA DINAMO K AI VALOARE.NU AI FI PRIMU STELIST CARE SAR SIMTI FOARTE IUBIT LA DINAMO. HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (2)
Comentează