INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL, AZI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moldovan sfătuieşte Steaua: "Să creadă în ea, să nu se considere inferioară, să fie la acelaşi nivel cu Liverpool!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Fostul internaţional Viorel Moldovan analizează şansele Stelei de a obţine un rezultat bun în faţa lui Liverpool şi spune că elevii lui Marius Lăcătuş trebuie să intre pe teren convinşi că pot să se impună.

"Nu ştiu dacă starea terenului ne avantajează, pînă la urmă şi Liverpool, şi Steaua, evoluează pe acelaşi teren. Am înţeles că englezii vor folosi jucători care nu au evoluat prea mult pînă acum, sînt sigur că băieţii care vor intra vor încerca să dea totul pentru a-i demonstra lui Hodgson că merită să fie opţiuni atunci cînd se face primul 11.

Steaua trebuie să creadă în potenţialul ei, să nu se considere inferioară din nici un punct de vedere. În teren trebuie să demonstrezi valoare, nervi tari, să dai impresia că eşti cel puţin la acelaşi nivel cu oricine ai avea în faţă", a spus Moldovan la sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează