INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNITED-ZORYA

Mourinho nu va putea conta pe căpitan mâine: "Nu vreau să îl forțez, trebuie să îl protejez"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 19:45

Wayne Rooney nu va fi disponibil pentru partida de joi din Europa League cu Zorya Luhansk. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Jose Mourinho.

Manchester United va trebui să atace primele 3 puncte din grupele Europa League fără căpitanul echipei. După ce în ultimul meci de campionat, împotriva lui Leicester, a intrat pe final de partidă, evoluând mai puțin de 10 minute, acum nici măcar nu va fi inclus în lot. În locul legendei "diavolilor" va evolua tânărul Rashford.

Lipsa lui Rooney din lot a fost relatată la conferința de presă de Mourinho: ”Nu s-a antrenat marți, iar luni nu a putut să o facă așa cum trebuia. Are o problemă la spate. Nu putem conta pe el în vederea meciului. Nu vreau să îl forțez, trebuie să îl protejez”.

Pe lângă Rooney, Mourinho nu poate conta nici pe fundașul Luke Shaw.

Victoria de joi, capitală

Referitor la duelul cu echipa ucraineană, managerul i-a motivat suplimentar pe fotbaliști, spunând că duelul este unul decisiv, mai ales că United este una dintre principalele favorite la câștigarea Europa League:

”Trebuie să învingem! Dacă nu facem asta mâine, ne mai rămân 4 partide pe care trebuie să le câștigăm, iar acest lucru este foarte greu de realizat. Așadar, victoria este necesară”.

(Răzvan Stîngă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează