INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ÎN GRUPA J CU SCHALKE, MACCABI ŞI AEK LARNACA

Narcis Răducan a evoluat la AEK Larnaca: "În Cipru, ca acasă!"

Răducan a evoluat
în tricoul lui AEK în
24 de meciuri și a
marcat 6 goluri,
terminînd fix la
mijlocul clasamentului,
pe locul 7
Răducan a evoluat în tricoul lui AEK în 24 de meciuri și a marcat 6 goluri, terminînd fix la mijlocul clasamentului, pe locul 7

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 23:05

Narcis Răducan, fost jucător la AEK Larnaca, spune că la meciul din 29 septembrie, de la Nicosia, vor veni cîteva mii de români


Dacă pe Maccabi Haifa o ştie perfect Ronny Levy, pe AEK Larnaca o cunoaşte Narcis Răducan. Directorul sportiv al Stelei a fost jucător al grupării cipriote în sezonul 2006-2007, la finalul căruia a fost declarat cel mai bun mijlocaş central ofensiv din prima ligă cipriotă.
"E o echipă care îşi schimbă des patronul, preşedintele şi antrenorul şi de-asta are şi fluctuaţii de rezultate. În 2008-2009 a retrogradat în divizia secundă, a revenit şi acum e din nou în prim-plan. Meciul din deplasare cu AEK nu se va disputa pe stadionul lor din Larnaca, ci la Nicosia", a spus ieri Răducan.

Oficialul din Ghencea a adăugat apoi că Steaua va avea parte de o susţinere mare în Cipru. "Sînt foarte mulţi români, cred că vom avea cîteva mii de fani la meciul din 29 septembrie. Deja m-au sunat mulţi compatrioţi din Cipru, cu care mai păstrez legătura, ca să îmi solicite bilete", a încheiat Narcis.

30 de mii de persoane reprezintă comunitatea de români din Cipru, ţară care are un milion de locuitori

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
hyde13
hyde13  •  09 Septembrie 2011, 18:40

va fii plin stadionul cu romanii sigur for fii cateva mii sincer sunt peste 70 de mii de romani in cipru dar 30 sunt cu acte

iliealexandru
iliealexandru  •  27 August 2011, 12:26

@alpin , dragul ,,mieu" , tu esti ori prea ocupat , cu problemele altora , ori esti prea singur ! Iti petreci prea mult timp in fata calculatorului ! Contacteaza-l pe Mache , fiindca se pare ca aveti aceleasi ,,bune obiceiuri "! STEAUA-MEREU !

iliealexandru
iliealexandru  •  27 August 2011, 12:24

@alpin , dragul ,,mieu" , tu esti ori prea ocupat , cu problemele altora , ori esti prea singur ! Iti petreci prea mult timp in fata calculatorului ! Contacteaza-l pe Mache , fiindca se pare ca aveti aceleasi ,,bune obiceiuri "! STEAUA-MEREU !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează