INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UTRECHT - STEAUA, JOI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan: "Sînt convins că Marius Lăcătuş nu se gîndeşte la egal cu Utrecht, vrem să batem!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, spune că obiectivul roş-albaştrilor în confruntarea cu Utrecht este obţinerea unei victorii care să îi readucă în prim-planul luptei pentru calificarea în şaisprezecimile de finală ale competiţiei, însă nu respinge nici varianta remizei în jocul din Olanda.

"Sînt convins că Marius Lăcătuş nu se gîndeşte la un egal, dar există şi această variantă. Din ce am văzut, şi cei de la Utrecht îşi pun mari speranţe în confruntarea cu noi, deci avem nevoie de foarte multă atenţie.

Vom avea posibilitatea în retur să ne luăm revanşa pentru înfrîngerea din derby-ul cu Dinamo, acum trebuie să ne revenim rapid pentru că jucăm în Europa League şi reprezentăm România.

Cei care au venit de la Urziceni şi-au asumat un risc atunci cînd au venit la Steaua, sînt oameni maturi, se vor adapta şi ulterior nu vor fi nici un fel de probleme. Băieţii ştiu la ce se expun cînd nu joacă la înălţimea aşteptărilor, sperăm să nu mai fie cazul", a spus Răducan la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gaby_blion
gaby_blion  •  20 Octombrie 2010, 13:29

sa va spun eu ceva, am un feeling, mioritele vor castica, chiar fara probleme si pierd in championat!

fansteaua23
fansteaua23  •  20 Octombrie 2010, 11:16

da cum a batut si in meciul trecut =)) mai bine spuneti ca vreti o infrangere la scor poate faceti egal =)) sunteti de razul lumii!nu vreti sa jucati deloc!doar cu gandul la bani cluburi femei bautura in rest fotbal ciuciu daca erati ca banel alergati de mancati pamantul macar el face ceva voi doar pacaliti fotbalul!rusine mai aveti si pretentii in europa cand voi va chinuiti sa bateti acasa branesti vai de......si prosti sunt suporterii ca-i incurajeaza..ma intreb ce............................

mariuszeciu
mariuszeciu  •  20 Octombrie 2010, 11:10

lacatus=fiu de boschetar

Vezi toate comentariile (3)
Comentează