INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - ATLETICO 1-1

Oblakăt pentru ”tunari” » Portarul de 100 de milioane a fost din nou senzațional!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 09:30

Slovenul a reușit câteva intervenții fenomenale, exasperându-i pe elevii lui Wenger. ”E cel mai bun din lume”, îl laudă Griezmann, autorul golului norocos, ce le deschide madrilenilor calea spre Lyon.

"Dacă aș conduce Atletico, i-aș da un cec în alb lui Oblak", mărturisea recent Koke. Și n-a exagerat cu nimic mijlocașul madrilenilor în privința goalkeeperului sloven.

Jan a fost din nou nemaipomenit la Londra, după ce a năucit-o pe Chelsea în grupele Ligii. "De la «extraordinar» pe Stamford Bridge la «uimitor» pe Emirates au trecut și calificativele primite în tabloidele britanice", a scris AS.

Jan a scos aproape tot contra lui Arsenal, cu excepția golului lui Lacazette cu capul, și a ținut echipa pe linia de plutire, aplicând pentru finala de la Lyon.

"Patronul Londrei"

"E cel mai bun portar din lume prin ceea ce face zi de zi", a recunoscut Griezmann, celălalt garant al remizei (1-1) norocoase și dramatice de joi seară, obținute în condiții speciale.

Cu Atletico în "zece" oameni încă din minutul 10, dar și fără antrenor, Vrsaljko și, imediat, Simeone fiind eliminați de arbitrul Turpin. "Elastic, agil și miraculos. Oblak a fost patronul Londrei", l-a elogiat AS pentru paradele fenomenale la Wilshere, Welbeck, Lacazette și, mai ales, la "capul" lui Ramsey din minutul 81.

Clauza de 100 de milioane de euro din contract ar putea fi mică față de foma excepțională a slovenului. "E printre cei mai buni", a admis frustrat și Wenger. 

9 șuturi a cadrat Arsenal joi din cele 24 expediate către poarta lui Oblak. Numai Lacazette a scuturat plasa, "tunarii" având 72% posesie și 11-0 la cornere

9 minute și 8 secunde a jucat Vrsaljko până la eliminare. Cea mai rapidă pentru două "galbene" din istoria Europa League și a lui Atletico în eurocupe

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează