INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Oficialii Stelei nu se sperie: "Vrem Manchester United în Europa League" » Explicația e cât se poate de logică

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 18:51

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, își dorește ca echipa lui Reghecampf să pice în aceeași grupă cu Manchester United și a explicat și de ce vrea acest lucru. 

"Vrem să jucăm acum cu Manchester United. Dacă patronul nu vrea, e părerea patronului, fiecare are o părere. Trebuie să îți urmărești interesul.

În locul lui City mi-am dorit să jucăm cu Ajax sau cu Porto, oricum echipe mai accesibile. Oricum, erau amândouă superioare, dar mai accesibile.

Acum nu sunt singurul care ar vrea să jucăm cu Manchester United, mai sunt din staff. E o logică interesantă și bună, dacă suntem puțin atenți. Ar fi cea mai bună echipă și ar bate tot.

Important este ca celelalte, din grupa a treia și a patra, să fie mai accesibile, pe care poți să le bați și cu un rezultat în deplasare te califici în primăvara europeană. Cam asta e logica, șansele cresc când prima este foarte puternică și celelalte două mai slabe.

S-ar putea să prinzi, să zicem, Internazionale, care poate să piardă și cu a patra din grupă. Cam asta e logica, șansele cresc când prima este foarte puternică și celelalte două mai slabe. Este mai bine decât să te poți lupta cu prima, dar cu ea se luptă și celelalte, cam asta ar fi ideea", a declarat Helmuth Duckadam la Digi.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 August 2016, 21:56

Se pare ca cei din staff s-au gandidt ca un meci de tenis are cel putin doua seturi.

kenzo4play
kenzo4play  •  25 August 2016, 21:31
Postat de moshu_shukaru pe 25 August 2016, 21:02

"v-a mai fii" cu doi i ??!

daca erai atat de destept pe cat te crezi, sau te dai, te legai si de cratima, dar, probabil ca esti doar un *** care arata cu degetul la altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  25 August 2016, 21:02
Postat de alecs404 pe 25 August 2016, 20:49

Eu nu cred ca v-a mai fii aceeasi situatie, asta e stai in 16 metri.

"v-a mai fii" cu doi i ??!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează