INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CSU CRAIOVA, JOI, 21:45, PROTV, GSP.RO

Oltenii visează cu ochii deschiși înaintea returului cu Milan: "De ce să nu zguduim San Siro?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:56

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a oferit o declarație extrem de optimistă înaintea returului cu AC Milan din turul III al preliminariilor Europa League. În tur, italienii s-au impus la Severin cu 1-0, însă oficialul oltean e convins că echipa sa poate întoarce soarta calificării. 

"Mergem să ne jucăm șansa, să încercăm să producem surpriza și, de ce nu, să reușim să zguduim San Siro. 

Jucătorii au văzut că se poate, că adversarii nu sunt de speriat și suntem extrem de optimiști înainte de meciul retur", a declarat Marcel Popescu, la TV Dolce Sport.

  • În meciul tur, disputat joia trecută la Severin, AC Milan s-a impus cu 1-0. Partida retur va avea loc joia viitoare, pe 3 august, de la ora 21:45, pe PRO TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  30 Iulie 2017, 23:10

Să nu-i zguduie italienii cu vreun 3-0 sau 4-0 la Milano,că pe urmă se-ntorc acasă pleoștiți și nu mai recunosc nimic din ceea ce au zis înaintea celei de-a doua manșe. :) :) :)

sakamoto
sakamoto  •  30 Iulie 2017, 22:05

Au shanse mari juvetzii, numai sa nu-i fu...gareasca arbitrii...Valoare au-din belshug-ambitzioshi sint-nevoie mare-doar de arbitri sa se teama. Shi cum se zice:n-aduce anul, ce aduce ceasul!Hai prazarii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close