INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - BRAGA, AZI, 21:00, DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pandurii - Braga, azi 21:00 » Pustai a făcut calculele pentru accesul în grupe: ”Intrăm in istorie!”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 00:08

Tehnicianul crede că portughezii sînt vulnerabili la fazele fixe şi nu au intrat încă în ritmul competiţional


La doi ani distanţă după ce a ratat prezenţa în grupele Europa League cu Gaz Metan la un singur gol diferenţă (1-3 şi 1-0 cu Austria Viena), Cristian Pustai vrea să facă istorie cu Pandurii. "N-are rost să mă lamentez toată cariera că am ratat calificarea atunci la un gol diferenţă, ci trebuie să privim cu optimism înainte. Ne aşteaptă un meci extraordinar de important pentru istoria clubului nostru, ne-am obişnuit să pornim cu şansa a doua, nu e o problemă pentru noi. Ne va fi foarte greu pentru că Braga are o experienţă în cupele europene, e o formaţie foarte tehnică, să sperăm că vom avea o primă formulă care să ne aducă calificarea", a spus "Profesorul".

Tehnicianul oltenilo a deplîns absenţa lui Nistor, care a fost prezentat ieri oficial la Evian: "Singura noastră problemă e că a plecat Nistor, atîta tot. Avem un avantaj că Braga încă nu a intrat în ritmul de campionat şi sînt destul de vulnerabili la fazele fixe. Sper că vom putea profita".


3,10 e cota oferită de Stanleybet pentru un succes al Pandurilor diseară. Victoria portughezilor are o cotă de 2,20


"Nu ştiu cine e favorită în această fază, dar noi ne dorim să jucăm în grupe. Braga are un grup mai puternic, singura mea idee e să ne calificăm mai departe"
Jesualdo Ferreira, antrenor Braga

"La fiecare meci pe care l-am jucat în carieră mi s-a pus des întrebarea dacă ştiu ecuaţia calificării. Să sperăm că o voi rezolva"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

A semnat şi Paulinho
Trupa lui Pustai face transferuri pe bandă rulantă înainte de "dubla" decisivă cu Braga. După ce i-a convins pe Alex dos Santos (atacant, 23 de ani) şi David Distefano (mijlocaş, 26 de ani), ieri a venit rîndul mijlocaşului brazilian Paulinho (28 de ani), să semneze pe două sezoane cu Pandurii. "Ne-am fi dorit măcar un jucător din ultimii transferaţi pe lista UEFA, dar din păcate nu ne-au sosit «cărţile verzi» la nici unul dintre ei. Îi vom folosi în campionat", a spus directorul executiv Eugen Pîrvulescu.

583954-caseta-pandurii.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
man32
man32  •  22 August 2013, 20:27

Succes Pandurii. Sa avem 4 echipe in grupe! E greu da nu imposibil

monere1980
monere1980  •  22 August 2013, 17:30

hai pandurii! hai pe ei, ca doar n-au 3 koaie, mama lor de portugheji :)

vladutz13
vladutz13  •  22 August 2013, 13:17

Bine ca s-a refacut cuplul de fundasi centrali Erico Christou. Si Mamele a jucat foarte bine cu Astra.... poate cel mai bun gorjean, dar la fazele fixe nu e prea eficient.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează