INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Andrei Ivan pus la punct de conducerea FCSB! Răspunsul tranșant venit de la MM Stoica: "Poate-i explică cineva lui Ivan"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 18:09

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a ținut să-i răspundă lui Andrei Ivan, după ce jucătorul de la Rapid Viena a declarat astăzi că abia așteaptă să marcheze în poarta roș-albaștrilor în play-off-ul din Europa League.

"Poate-i explică cineva lui Ivan că, pentru el, deocamdată, FCSB e F.C. Slovan Bratislava. Noi avem dublă cu Hajduk Split", a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

mm

Dacă va trece de Hajduk Split, FCSB va juca în play-off-ul din Europa League împotriva învingătoarei dintre Slovan Bratislava și Rapid Viena.

La Rapid Viena evoluează din această vară și Andrei Ivan, 21 de ani, atacant care a marcat deja de trei ori în primele trei meciuri pentru austrieci.

"Cei de la Rapid sunt încântați de mine, le plac și salturile pe care le fac după goluri. Știu că patronului de la FCSB nu îi plăceau. Sper să dau gol și să fac unul și în fața celor de la FCSB" Andrei Ivan la TV Digi Sport

PROGRAMUL FCSB

  • 9 august: Hajduk Split - FCSB (tur 3 preliminar EL)
  • 12 august: Gaz Metan - FCSB (Liga 1, etapa a IV-a)
  • 16 august: FCSB - Hajduk Split (tur 3 preliminar EL)
  • 19 august: FCSB - Sepsi (Liga 1, etapa a V-a)
  • 23 august: Slovan Bratislava/Rapid Viena - FCSB (play-off EL)
  • 26 august: Viitorul - FCSB (Liga 1, etapa a VI-a)
  • 30 august: FCSB - Slovan Bratislava/Rapid Viena (play-off EL)

Citește și:  EUROPA LEAGUE. Una caldă, două reci » FCSB, CFR și Craiova și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul EL

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează