INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - FK SARAJEVO, AZI, 19:45, DIGI SPORT

Pleacă şi Dică?

Emil Dica, Dica, CFR Cluj
Emil Dica, Dica, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Neinclus în lotul pentru "dubla" cu FK Sarajevo, fostul giuleştean se gîndeşte să părăsească echipa pentru care a semnat în urmă cu două luni

Sosit liber de contract, Emil Dică a jucat extrem de puţin pentru CFR, deşi s-au scurs deja patru etape din noul campionat. Un minut cu Steaua şi 7 cu Dinamo a adunat mijlocaşul central în tricoul vişiniilor. Din acest motiv, ex-rapidistul se gîndeşte serios la o despărţire de CFR şi vrea să profite de faptul că perioada de transferuri în Liga I se închide pe 8 septembrie.

Jucătorul de 27 de ani şi-a exprimat nemulţumirea imediat după prima etapă, cînd n-a fost inclus de Conceicao în lot pentru partida cu Urziceni. "Vreau să plec. Nu cred că am şanse să prind echipa la Cluj şi vreau să joc", ar fi spus Dică. Dezamăgirea lui a fost accentuată şi de faptul că n-a fost inclus pe lista fotbaliştilor cu drept de joc în dubla manşă cu FK Sarajevo. Dică se bate pentru un loc de titular cu Peralta, Culio şi Leao, jucători folosiţi cu regularitate de Toni Conceicao.

Dică a refuzat în ultimul moment un transfer la Larisa (Grecia) pentru a semna cu CFR, însă antrenorul ardelenilor n-a fost consultat în privinţa oportunităţii aducerii mijlocaşului.

CIFRĂ
8 minute
a jucat Emil Dică pentru CFR

7 puncte a adunat CFR în primele 4 etape din Liga I

"Sîntem pregătiţi!"
Portughezul Antonio Conceicao era optimist înainte de returul cu bosniacii, de astă-seară. "E adevărat că în meciul tur am obţinut un rezultat care m-a nemulţumit. Adversarii practică un fotbal mai dur, bazat pe calităţile lor fizice. Acum ştiu ce este de făcut şi am pregătit o strategie corespunzătoare. Ştim că nu ne va fi uşor, însă avem şanse mari să ne calificăm în grupe", a spus antrenorul.

Îl apără pe Nuno Claro
Antrenorul lui CFR a dezvăluit ieri că, astăzi, va merge tot pe mîna lui Nuno Claro. Conceicao n-a vrut să se pronunţe dacă portarul portughez a fost vinovat sau nu la golul marcat de Marius Niculae, în derby-ul pierdut cu Dinamo (0-1). "Nu-mi place să discut individual despre nici un jucător. Eu nu judec prestaţia unui jucător după un singur meci. Să nu se uite faptul că Nuno a avut o prestaţie excelentă în cu Urziceniul, din debutul sezonului", a spus Conceicao.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
star01
star01  •  28 August 2009, 00:11

Pai ce sa caute ROMANI IN ECHIPA"PORTUGHESE?...asa vrea marili toni conceica..cao!!!du-te Dica du-te!!!

 •  27 August 2009, 23:43

In primul rand - sunt la aceasi parere ca si cei care au scris inaintea mea. Este o stire - fabricata. Totusi - nu as fi surprins daca in viitorul apropiat, Dica chiar va gandii in acest fel. Este o concurenta mare pe postul sau, intradevar, dar eu cred ca el este cu o clasa peste Leao - care se pare ca este un pic favorizat de Conceicao. Sper sa i se dea macar o sansa sa joace macar o repriza, sa vedem ce poate...

 •  27 August 2009, 10:01

Poate pleaca si Stancioiu? Si Nuno Claro? Si Cadu? Si Muresan? Si Tony? Si Panin? Si Dani? Si Mara? Si Culio? Si Dubarbier? Si Kone? Si Nei? Si Peralta? Si Etc.? GSP, vin la voi la casierie! Uite cate idei de articole v-am dat!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează