INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - MANCHESTER UNITED 0-2

Pogba, mesaj special după finala Europa League: "Am jucat pentru Manchester, pentru Anglia şi pentru victimele atacului" » Înţepături către contestatari: "Acum mai avem un sezon slab?"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 00:06

Paul Pogba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui  United în finala Europa League cu Ajax, câştigată cu 2-0, reuşind să deschidă drumul echipei sale spre trofeu. Francezul crede că victoria echipei sale este o palmă pentru cei care au susţinut ideea că United a avut un sezon sub aşteptări. 

Francezul nu a uitat nici de atacul sinucigaş de la Manchester, dedicând victoria familiilor îndurerate.

"Am venit , am câştigat, suntem mândri, nimeni nu mai poate spune acum că am făcut un sezon prost. Am muncit, avem trei trofee, iar totul este foarte bine la această echipă.

Era foarte important acest meci şi luând în considerare ce s-a întâmplat la Manchester. Am câştigat pentru Manchester, pentru ţară, pentru Anglia, pentru oamenii care au încetat din viaţă în urma atacului", a declarat francezul Pogba, la interviul de după meci. 

"Mulţumesc colegilor, fără ei nu aş fi marcat. E fantastic să marchezi în finală, am visat zilnic că o să marchez în acest meci. Nu pot decât să mă bucur.

În Premier League nu ne-am atins obiectivul, dar suntem fericiţi că am câştigat Europa League şi ne-am calificat în Champions League pentru sezonul viitor", a declarat şi armeanul Henrik Mhitarian, marcatorul golului secund.  

Citeşte şi: Glory, glory, Man United! Mourinho câștigă Europa League, 2-0 cu Ajax! "Diavolii" aduc în vitrina clubului singurul trofeu care le lipsea și se califică direct în grupele Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  25 Mai 2017, 09:20

Esti un vant care ramane intre ***, Paulica. Ai jucat in nota ta, mediocru, iar golul a venit dupa un sut ce trecea pe langa poarta. Dar cata vreme ai aceasta cota si esti platit regeste, sa fii fericit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează