INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - HAJDUK 3-1

Poklepovici ameninţă: "Dinamo va avea un complex Hajduk după retur" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Întrebat la conferinţa de presă de după meci dacă elevii săi au un complex în faţa echipelor care poartă numele " Dinamo", antrenorul lui Hajduk, Stanko Poklepovici, a reacţionat nervos şi a spus că situaţia stă exact invers, lucru pe care îl vor vedea şi românii după returul din Croaţia.

"Dinamo Zagreb are un complex Hajduk, nu invers. Şi vor avea şi cei din Bucureşti acelaşi sentiment după retur, veţi vedea", a răspuns iritat Poklepovici.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
silvercloud
silvercloud  •  30 Iulie 2010, 18:30

Tin cu alta echipa in campionatul romanesc dar nu pot decat sa felicit echipa Dinamo pentru acest prim meci si sa-i tin pumnii pentru retur!!Hai Dinamo !! Hai Romania!!

flafy
flafy  •  30 Iulie 2010, 16:32

marinell esti frustrat rau baietasule oricum sa nu exageram adica nu sunt la nivel de liga a2a da sunt cam ca cele din partea de jos a clasamentului din liga 1!! sper sa ii batem si acolo desi nu cred cred ca vom face egal! Forza Dinamo!!!

andrei_129
andrei_129  •  30 Iulie 2010, 16:03

lasa ba nene ca va bate dinamo si acolo!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează