INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - SLOVAN LIBEREC 0-2 (ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 89)

Porumboiu: "Cum să nu fiu mulţumit cînd am bătut AEK Atena?" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2009 00:00

Adrian Porumboiu, patronului lui FC Vaslui, este mîndru de echipa sa, despre care spune că a făcut un meci excelent cu AEK Atena.

"În prima repriză am avut 30 de minute în care am părut o echipă mare. Am jucat fără 6 titulari şi s-a văzut acest lucru. Avem şanse mari să nu pierdem acolo. Nu mă interesează ce se întîmplă la alţii.

Eu savurez victoria noastră. Am făcut un meci excelent astăzi. I-am sufocat în prima repriză. Cum să nu fiu mulţumit cînd am bătut AEK Atena? Noi dăm sigur gol în deplasare!", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
 •  21 August 2009, 13:51

este foarte bine pt Vaslui,pt Romania dar aveti grija ,la Atena va fi de 50 de ori mai greu ca la Vaslui,concentrarea,determinarea si tupeul in sensul bun vor trebui sa fie de 4 ori mai mari ca la Vaslui.....si un pic de NOROC....si poate ne vedem in grupe. MULTA MULTA BAFTA FC VASLUI

luke2
luke2  •  21 August 2009, 05:18

Felicitari Vasluiului si multa bafta in retur. Un egal nu este imposibil de scos!! Aveti mare grija!

 •  21 August 2009, 03:02

M-am bucurat mai mult pentru Vaslui decat pentru Steaua,desi sunt stelist.Asta si pentru ca,daca se termina 0-0 in Ghencea,prima sansa tot Steaua o avea.Asa ca m-am uitat la Vaslui :D.Bravo lor.Au meritat cu prisosinta victoria.Sper sa se califice.Cat despre cei de la Cluj,bafta multa. Returul nu va fi deloc usor.Ar fi excelent sa avem echipe in 4 din cele 6 grupe ale Europa League.Pacat de Dianmo.Era misto sa fie 5 echipe,insa Dinamo ne-a obisnuit cu rezultate slabe,asa ca nu mai mira pe nimeni

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close