INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - STEAUA 5-0

Prepeliţă a refuzat să joace cu Maccabi!

Prepeliţă a venit la Steaua ca jucător liber de contract, motiv pentru care a încasat 200.000 de euro ca primă de instalare
Prepeliţă a venit la Steaua ca jucător liber de contract, motiv pentru care a încasat 200.000 de euro ca primă de instalare

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 21:21

Imediat după ce Iliev a fost eliminat şi Steaua a rămas în 8 jucători de cîmp, Ilie Stan a dorit să-l bage pe fostul mijlocaş al Universităţii, însă acesta a spus că are dureri şi că nu poate evolua


Un moment pe care camerele TV nu l-au surprins din seara de coşmar a Stelei la Haifa scoate la iveală faptul că unul dintre jucătorii importanţi din lotul roş-albaştrilor a refuzat să intre pe teren în jocul cu campioana Israelului. După ce bulgarul Iliev a fost eliminat, Steaua rămînînd în acel moment în doar 9 jucători, şi după ce s-a executat penalty-ul ratat de Katan, Ilie Stan a realizat că e posibil ca echipa să încaseze foarte multe goluri şi a dorit să apeleze la serviciile celui mai experimentat fotbalist de pe bancă.

Prepeliţă, cel care acuzase probleme medicale după meciul cu Vaslui, a fost recuperat de staff-ul medical, dar s-a convenit să nu fie forţat şi să fie lăsat rezervă în caz că apare vreo situaţie de urgenţă. Aceasta s-a ivit după 20 de minute din repriza secundă, însă răspunsul lui Prepeliţă i-a dat planurile peste cap tehnicianului.

"Încă mă mai doare unde am avut probleme, nu mă simt în stare să joc, nu cred că e o idee bună", a replicat Prepeliţă. Ilie Stan, care îl băgase pe Rusescu pe teren înainte cu un sfert de oră, a trebuit să apeleze la fundaşul dreapta Bogdan Mustaţă, cel care nu mai jucase fotbal de peste o jumătate de an, mai precis din 9 aprilie, de la meciul Unirea Urziceni - Oţelul 0-3. Mustaţă a avut de suportat în acest interval o operaţie complicată la genunchi şi apoi o recuperare grea, care s-a terminat abia în urmă cu cîteva săptămîni.


0 minute jucase Bogdan Mustaţă, în vîrstă de 21 de ani, în tricoul Stelei, el avînd doar 4 meciuri în Liga 1, toate pentru Unirea Urziceni

237 de meciuri are Andrei Prepeliţă, în vîrstă de 25 de ani, în prima ligă din România, bifate pentru 3 echipe: FC Argeş, U Craiova şi Steaua

La fel a procedat "Mucles" cu Liverpool
În urmă cu un an, alt fotbalist al Stelei, tot mijlocaş, proceda la fel ca Prepeliţă. Înainte cu o seară de meciul Liverpool - Steaua, de pe Anfield Road, Ilie Dumitrescu, antrenorul de atunci al roş-albaştrilor, i-a transmis lui Iulian Apostol că are de gînd să-l folosească titular. În acel moment, cel poreclit "Mucles" i-a transmis lui Dumitrescu că încă nu se simte pregătit sută la sută şi că tocmai ce a terminat perioada de recuperare. Ilie l-a lăsat rezervă şi nu l-a folosit nici un minut.

"Nu ştiu ce a avut în cap Ilie Stan de nu l-a folosit pe Prepeliţă. Eu ştiam că e accidentat, însă l-am văzut pe foaia de joc a meciului"
Gigi Becali, patron Steaua

3-0 era scorul în momentul în care Ilie Stan a dorit să-l bage în teren pe Prepeliţă în locul lui Mihai Costea

Doar două meciuri ca integralist în două luni
Prepeliţă la Steaua de cînd a debutat
Meciul Cît a jucat
Astra - Steaua 2-1 23 minute
ŢSKA Sofia - Steaua 1-1 69 minute
Steaua - Tg. Mureş 2-0 accidentat
Gaz Metan - Steaua 3-0 accidentat
Steaua - Schalke 0-0 67 minute
Steaua - Pandurii 1-2 90 de minute
Steaua - Sănătatea Cluj 4-0 61 minute
Sportul - Steaua 0-0 90 minute
AEK Larnaca - Steaua 1-1 89 minute
Steaua - Oţelul 2-1 77 minute
Vaslui - Steaua 0-0 64 minute
Maccabi Haifa - Steaua 5-0 accidentat

Bancă subţire
La meciul de joi seară, Ilie Stan a avut ca jucători de rezervă puţine soluţii viabile. În afara lui Prepeliţă, pe bancă au mai luat loc portarul Cojocaru şi jucătorii de cîmp Mustaţă, Lupu, Roşu, Răduţ şi Rusescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
alpin
alpin  •  22 Octombrie 2011, 15:46

Pai, nu s-a spus ca Prepe e cel mai destept din lotul Stelei?! De ce sa-si treaca in palmares o asemenea rusine?!?

alecsss
alecsss  •  22 Octombrie 2011, 12:22

Ca sa nu spun ca nu-nteleg cum a ajuns Prepelita "unu dintre jucatorii importanti ai Stelei".Defapt,unu dintre jucatorii importani ai oricui.

alecsss
alecsss  •  22 Octombrie 2011, 12:20

Pai hotarati-va care-i treaba,ca acum 2-3 zile era titlu' mare cu "Stan a cucerit vestiaru'"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează