INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA 2-0

Presa bulgară sare la gîtul lui Zicu: "Ne-ai îngropat!"

Faza care a făcut-o pe Steaua mare favorită
Faza care a făcut-o pe Steaua mare favorită

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 00:42

Ziarele din Bulgaria îl atacă la unison pe Ianis pentru ratarea incredibilă din finalul partidei


Bulgarii şi-au pus mari speranţe în Ianis Zicu înaintea meciului de la Cluj, însă ratarea machedonului singur cu poarta goală i-a înnebunit pe ziariştii de la sud de Dunăre. " Steaua a luat un avans major. Ratarea lui Zicu este de neiertat. Trebuie să uităm cît mai repede acest meci de coşmar!", a titrat Topsport.

Ziarul Tema Sport îl învinovăţeşte pe Zicu pentru rezultatul final de pe tabelă: "Înfrîngere grea pentru ŢSKA. Zicu a ratat o ocazie imensă pe final!". Publicaţia Sportal e şi ea uluită de ratarea fotbalistului de 27 de ani: "ŢSKA a fost ciomăgită la Cluj, iar Zicu a îngropat orice speranţă!". Cotidianul Trud a concluzionat: "Şansele noastre de a ajunge în grupe sînt ca un miraj în deşert!".

Faza care a făcut-o pe Steaua mare favorită
În minutul 89, după o gafă a lui Tătăruşanu, Zicu a rămas singur la trei metri de poarta goală, însă un picior apărut de nicăieri al lui Iliev a salvat-o pe Steaua. Tocmai de aceea Gazeta a decis să-i acorde nota 8 lui Iliev şi 4 lui Zicu.

"De cînd mă uit la fotbal nu am văzut niciodată o asemenea atmosferă pro-Steaua la un meci la Cluj"
Bănel Nicoliţă, mijlocaş Steaua

"În vara trecută, cînd am semnat cu Steaua, mi s-a spus că această echipă e iubită, însă nu-mi imaginam că poate juca cu stadionul plin în orice oraş din România. Fantastic!"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"Steaua e cea mai iubită din România, mă cam aşteptam să vină multă lume să ne susţină şi mă bucur că aceşti oameni au plecat fericiţi acasă, le-am făcut o seară frumoasă"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Le mulţumesc suporterilor! E complicat să joci mereu în exil, dar fanii au fost perfecţi, ne-au susţinut, ne-au motivat şi ne-au dat putere să cîştigăm, au toată aprecierea mea"
Ronny Levy, antrenor Steaua

"Atmosfera din tribune a fost chiar peste aşteptările noastre. Vreau să le mulţumesc şefilor de la CFR, fără ajutorul lor nu am fi putut niciodată să avem o organizare impecabilă, aşa cum a fost!"
Mihai Stoica, manager Steaua

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (48)
saviola2_8
saviola2_8  •  19 August 2011, 18:10
Postat de mosh_vishiniu pe 19 August 2011, 12:14

da bai geraldo,da' tu nu stii de ce e iubita echipa asta.inainte de revolutie totul mergea spre ea,jucatori,antrenori,bani,simpatiile si protectia conducerii comuniste.practic atunci treceau 60 de jucatori pe an pe la stana,ca li se punea conditia la recrutare (ma rog,nu stii tu ce e aia!!).normal ca isi opreau intotdeauna ce e mai bun.apoi de arbitraje nu mai vorbim,in zilele cand oile erau in forma slaba si nu puteau castiga,rezolvau arbitrii.si daca nici asta nu se putea,echipa care batea pe steoaia retrograda.c-asa-i in tenis!(nu stii tu!).apoi,toti taranii care se visau imparati,voiau sa fie si ei odata invingatori si atunci incepeau sa tina cu cine putea sa castige atunci (exact!oaia)

ai mare dreptate numai ca omiti faptul ca rapid echipa lui DEJ prima echipa comunista din tara nu a putut sa faca nimic in europa chiar cu ajutorul comunistilor la fel si echipa ministerlui de interne diMano di mano din bucale hotii striga hotii asa e in romania! dupa 90 de ce nu `v-ati dat drumul` la trofee pe banda rulanta la campionate la rezultate mari in europa DE CE? prapaditilor si frustratilor doar de scuze sunteti buni.

prostcaunstelist
prostcaunstelist  •  19 August 2011, 17:17

Machedonul a executat ordinele clanului Becali!

alex_sch
alex_sch  •  19 August 2011, 16:50

...Ziarele din bulgaria.....pai daca voi cititi ziarele din bulgaria in loc sa scrieti articolele voastre inseamna ca sunteti jurnalisti penibili .Cei mai slabi din europa. Cititi si ziarele de la tiraspol si alea din islanda sa fiti si mai varza

Vezi toate comentariile (48)
Comentează