INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA, JOI, 21:45, GSP.RO ŞI DIGI 2

Primă consisentă » Giurgiuvenii vor fi răsplătiţi financiar dacă trec de "ciocănari"

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2015 00:00

Astra vrea să dea lovitura și să elimine pe West Ham United din turul 3 preliminar al Europa League.

Mîine, după prînz, formația lui Șumudică va decola către Regat, pentru prima manșă, ce se va disputa joi seara, pe "Boleyn Ground". Giurgiuvenii vor avea o primă de calificare, urmează să se împartă 50.000 de euro, circa 3.000 de euro de titular, iar restul va fi împărțit de ceilalți din lot.

Singura problemă majoră în cadrul lotului este Denis Alibec, încă nerecuperat, în timp ce De Amorim va fi în continuare în formula de start. Nici unul dintre cei doi nu a semnat încă vreun acord cu Steaua. "La cum îi cunosc pe amîndoi, știind situațiile lor, Stelei îi va fi foarte greu să-i convingă. Gigi Becali spunea că așteaptă meciul de miercuri, să vadă ce face cu Partizan. Parcă așteaptă acceleratul", a reacționat Șumi.

450.000 €a cîștigat clubul Astra, pînă acum, din participarea în cupele europene

"Sperăm să vină și banii, așa îi motivăm cel mai bine pe jucători pentru West Ham. Oricum, noi stăm bine față de alții, sînt restanțe numai pe ultima lună"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"E o mare diferență între noi și West Ham, din mai multe puncte de vedere, dar avem și noi calitate, avem și noi fotbaliști buni. Avem trei zile în care să fim proaspeți pentru meciul cu englezii"
Filipe Teixeira, mijlocaș Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
60old
60old  •  28 Iulie 2015, 12:30

"Gigi Becali spunea că așteaptă meciul de miercuri, să vadă ce face cu Partizan" pai in stadiul acesta, in care nu s-au luat din pregatiri...de ce i-ar mai lua altfel.....pentru liga mamaliga?

travka
travka  •  28 Iulie 2015, 12:13

urata creatura e sumudica asta, dizgrations asa, cu burtoiul ala, cu guleru roz ridicat in sus ca ultimul taran oparit, cu bale la gura scarbos rau de tot omu, libidinos sef

phoenixi1983
phoenixi1983  •  28 Iulie 2015, 11:04

ma mir ca-l da la tv

Vezi toate comentariile (4)
Comentează