INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

Pumni, picioare și lacrimi pe Național Arena! Jucătorii lui Lazio au cedat nervos la vestiare după eșecul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 09:24

FCSB a reușit să tulbure și mai mult atmosfera din vestiarul lui Lazio, după succesul obținut joi pe Național Arena, scor 1-0.

Lazialii nu au suportat un nou eșec, al patrulea în ultimele cinci meciuri oficiale și au cedat nervos la vestiare. Site-ul cittaceleste.it dezvăluie că Nani, înlocuit cu Felipe Anderson în minutul 56 al partidei, și-a vărsat furia la cabine. Nemulțumit de puținele șanse pe care Simone Inzaghi i le acordă, portughezul ar fi făcut ravagii în vestiar, lovind cu pumnii și picioarele diverse obiecte. Ar fi contat și faptul că în locul său a intrat un jucător care în urmă cu o săptămână aproape s-a luat la bătaie cu antrenorul echipei.

Afectat de eșecul cu FCSB a fost și fundașul Patric. Fostul jucător al Barcelonei ar fi plâns la finalul partidei. Spaniolul trece printr-o perioadă dificilă la Lazio, având numai 13 partide disputate în acest sezon. Immobile a fost și el foarte nervos, intrând pe final de meci într-un conflict verbal aprins cu Nicolae Dică și MM Stoica.

  • Meciul retur dintre Lazio și FCSB se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Protv, Telekom 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (87)
zizu
zizu  •  18 Februarie 2018, 08:33
Postat de Muzzi Ciprian pe 18 Februarie 2018, 07:48

si de Nadia, daca a facut ce a vrut cu viata ei, de acord, dar nu o mai plangeti, ma! ca si-a bagat-o cu mana ei, nu a obligat-o nimeni!

deci ceausestii au fost dictatori,au facut ce au vrut ,cum au vrut cu vietile romanilor,iar la sfarsit au si tras in ei...asa ca nu mi veniti va rog cu placa ca.....vezi doamne valentin si ceausestii au adus lapte si miere! asa putem zice intr o zi si ca astia de acum au fost rau necesar! ca si cu steaua...ceausestii au facut doar ce si cum au vrut ei

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Februarie 2018, 07:48

si de Nadia, daca a facut ce a vrut cu viata ei, de acord, dar nu o mai plangeti, ma! ca si-a bagat-o cu mana ei, nu a obligat-o nimeni!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Februarie 2018, 07:43
Postat de Muzzi Ciprian pe 18 Februarie 2018, 07:39

am 45 de ani, crede-ma,am trait din plin! stiu ca ma duceam la 5 dimineata cu sticlele de sana la coada si erau multe lipsuri , dar nu vad ca acum e mai bine in tara, ci mai rau!

si nu, nu am nici o radacina la secu, mama si tata erau 2 amarati de cfr-isti! eu nu contest ce ai spus tu, vad doar intr-o alta lumina! cum am zis, au fost un RAU necesar! poate nu ai inteles ceva de natia noastra de ***, noi dintotdeauna am fost poporul caruia au trebuit altii sa ii faca binele cu biciul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează