INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC SEVILLA - BENFICA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI 1, DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Pupă-l pe Stéphane M'Bia şi cîştigi! » Superstiţia prin care Sevilla speră să cucerească Europa League. liveTEXT pe GSP.RO de la ora 21:45

M'Bia s-a obișnuit să fie pupat pe cap, iar Alberto Moreno speră ca ritualul să se repete și la Torino
M'Bia s-a obișnuit să fie pupat pe cap, iar Alberto Moreno speră ca ritualul să se repete și la Torino

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 10:43

Andaluzii şi-au găsit talisman pentru duelul cu ”vulturii”. Ating chelia camerunezului, care a reuşit două goluri în semifinala cu Valencia, inclusiv decisivul din ultimele secunde în retur.

Sevilla şi-a găsit ritualul norocos pentru a cuceri al treilea trofeu continental diseară, în finala Europa League contra Benficăi. Preluînd faimosul sărut francez al lui Blanc pe capul ras al lui Barthez, de la CM 1998, andaluzii cred că M'Bia poate fi un talisman şi diseară, pe Juventus Stadium. E suficient să-i atingă chelia camerunezului, autorul a două goluri în "dubla" cu Valencia, şi au garanţia succesului.

"Te iubesc, negrişorul meu!" e mesajul colegului Alberto Moreno, ataşat pozei făcute chiar în avionul spre Torino şi postate pe twitter. N-a fost însă primul, săptămîna trecută o suporteră pupîndu-l pe cap la antrenament.

"În principiu, mi-era frică văzînd că toată lumea vine să mă sărute, dar la final nu m-a deranjat. Este un gest afectuos, aduce noroc şi sper să aibă efect şi la Torino. Cred în Dumnezeu, mă rog înaintea şi în timpul jocurilor şi, chiar dacă nu mai dau gol, sper să batem", a mărturisit Stephane.

Vor prelungirea blestemului
Din 1962 n-a mai luat Benfica un trofeu european, după ce antrenorul Bela Guttman, demis de lusitani, le-a urat să nu cîştige nimic 100 de ani! Fanii Sevillei vor continuarea seriei de 7 finale pierdute, 5 în Ligă şi două de Cupa UEFA/EL: "Nu ştiţi să cîştigaţi finale. Blestemul se va prelungi". Andaluzii chiar se pricep, triumfînd în ambele finale ale Cupei UEFA disputate (2006 şi 2007).

Alarmă cu bombă. Falsă!
Cu doar două ore înaintea aterizării delegaţiei Benficăi la Torino, pe aeroport a fost alertată poliţia. S-a descoperit un bagaj suspect, în zona sosirilor, şi a fost nevoie de intervenţia forţelor speciale, care au folosit şi un cîine dresat. Din fericire, s-a dovedit o alarmă falsă şi "vulturii" au ajuns fără probleme.

56 de ani au trecut de la primul şi unicul duel Benfica - Sevilla, care a debutat în Europa chiar contra "vulturilor" în primul tur al CCE, 3-1 acasă şi 0-0 în retur

616861-sevilla-benfica.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  14 Mai 2014, 09:11

daca kelia nu era asa de neagra ii credeam ))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează