INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Rădoi știe de ce Denis Alibec nu scapă de pubalgia care îi tot dă bătăi de cap: "Nu greutatea e problema"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 19:24

FCSB joacă azi, de la ora 20:00, al doilea meci din grupele Europa League. Primul a fost câștigat la pas, pe teren propriu, scor 3-0 cu Plzen. Meciul va fi transmis în direct la ProTV, TV Telekom Sport, însă va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO. 

Mirel Rădoi a vorbit despre problemele lui Denis Alibec. Aceeași accidentare a avut și Alex Chipciu, însă acesta s-a ținut de programul de recuperare și și-a revenit. 

"Aliuţă, după anumite meciuri, nu putea nici să se mai ridice de pe bancă. Sau în vestiar, nu se putea ridica să meargă la duş. După câteva zile, îşi revenea de ziceai că durerea îi dispărea pur şi simplu.

Până când a ajuns, după vreun an jumate, să se opereze. Am mai avut un caz asemănător, Chipciu. A avut aproape 4 luni această problemă, dar până la urmă n-a ajuns la operaţie, pentru că sunt cazuri şi cazuri.

La Alibec persistă această problemă pentru că el nu-şi urmează acel tratament şi acel program de exerciţii care trebuie făcut. Chipciu n-a mai avut nicio problemă", a zis Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează