INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAHTIOR ELIMINATĂ DIN ŞAISPREZECIMILE EUROPA LEAGUE

Raţ: "Arbitrul ne-a dezavantajat în partida cu Fulham! Fotbalul e nedrept"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Fundaşul lui Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, spune că eliminarea ucrainenilor din Europa League este nedreaptă şi acuză arbitrajul norvegianului Sven Moein, despre care spune că nu a acordat un penalty în favoarea "minerilor".

"Fotbalul este nedrept! Am avut initiativa, am controlat din nou jocul pentru ca statistica meciului nu ma poate contrazice, insa am ratat nepermis de mult. Imi pare rau ca nu am reusit calificarea in turul urmator. A fost o atmosfera extraordinara, dar din pacate toti am parasit dezamagiti stadionul.

Poate e mult spus ca arbitrajul a hotarat soarta acestei calificari, insa am vazut ca golul marcat de Fulham a fost precedat de o lovitura libera inexistenta. Mai mult decat atat, spre finalul meciului, nu am primit un penalty in momentul in care Jadson a sutat spre poarta goala, insa mingea a atins mana unui fundas englez", a spus Raţ pentru site-ul personal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2010, 07:42

Nu te lua dupa Luce ! Esti sportiv adevarat si nu suferi de lipsa fair-play la insucese,asa cum face -absolut intodaeauna -cel ce-ti este antrenor. Sti ,doar foarte bine,ca nu ati pierdut -dupa El Luce- decat din cauza AEBITRILOR !!??

 •  26 Februarie 2010, 13:30

Tel pere, tel fils, cum ar spune frantuzul. Se pare ca Rat s-a molipsit de la Lucescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează