INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - FC VASLUI 2-0

Reacţie violentă a lui Viorel Hizo: "Gerlemu' p... mă-sii!"

Gerlem a greşit decisiv la primul gol marcat de Zurich
Gerlem a greşit decisiv la primul gol marcat de Zurich

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2011 23:14

Antrenorul a făcut o adevărată criză de nervi după ce brazilianul a pierdut mingea pe care Zurich a transformat-o în gol şi l-a înjurat pe elevul său.

FC Vaslui şi-a văzut visul calificării spulberat definitiv în minutul 69 al partidei de aseară. Atunci cînd Gerlem a pierdut cu mare lejeritate mingea undeva la 25 de metri de poartă, elveţienii au recuperat, iar Margairaz a marcat cu o execuţie senzaţională.

A fost momentul în care Viorel Hizo a făcut o adevărată criză de nervi pe marginea terenului. Şi-a scos şapca şi a aruncat-o pe jos, după care aproape că şi-a smuls geaca de pe el, în timp ce îl înjura pe Gerlem. Reluările TV au descifrat şi expresiile pe care tehnicianul le-a folosit la adresa elevului său. "Gerlemu' p...i mă-sii!", a urlat Hizo, care a continuat să-l înjure pe fotbalistul sud-american.

Gerlem a început aseară ca rezervă, însă a fost introdus în locul lui Sînmărtean în minutul 54, atunci cînd mijlocaşul moldovenilor a ieşit din cauza unei accidentări pe care o suferise în prima repriză.

24 de minute jucase Gerlem pentru FC Vaslui în ultimele 3 luni, pînă la meciul de aseară, perioadă în care a absentat din cauza unei accidentări

În februarie, l-a înjurat el pe Hizo
La începutul acestui an, Gerlem a fost protagonistul unui scandal cu Hizo din cauza unei faze asemănătoare cu cea de aseară. Într-un amical în turneul din Antalya, la scorul de 4-0 pentru Vaslui, a pierdut o minge şi adversarii au obţinut un penalty. Hizo l-a certat şi l-a scos de pe teren, moment în care Gerlem l-a înjurat pe antrenor. Brazilianul a fost scos din lot şi pus pe lista de transferări, Steaua s-a interesat de el, însă MM a blocat atunci tranzacţia şi l-a preferat pe Burdujan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
excentric
excentric  •  18 Decembrie 2011, 00:17
Postat de ertyuiop pe 15 Decembrie 2011, 12:06

Felicitari Vaslui......tot Otelul e vinovat ca ati jucat ca niste ciubote acest meci decisiv? Loserilor!

otelu n-are nicio treaba nici cu articolu nici cu europa, sunt niste ciori lesinate-0 puncte!!!

excentric
excentric  •  18 Decembrie 2011, 00:16
Postat de cfr_atlanta pe 15 Decembrie 2011, 18:29

Fara ''mercenarii de jucatori'' acum poate erati in B. Esti invechit baiete...

BOZGORA DEMATA E INVECHITA !

livleo
livleo  •  15 Decembrie 2011, 20:45
Postat de stiinta_with_love pe 15 Decembrie 2011, 15:31

E adevarat si ce zici tu, nici eu nu prea-l vad pe Hizo mare antrenor si cred ca il ajuta lotul... Dar, in meciul cu Zurich chiar i-a lipsit lotul ! Uita-te ce indisponibili au fost la-nceput partida, plus Sanmartean. A fost nevoit sa-l bage pe Gerlem, pt ca n-avea pe cine sa mai bage. Asa ca, adevarul e undeva la mijloc (ca de-obicei).

Atunci cand sunt accidentari multe adica intinderi si rupturi musculare inseamna proasta pregatire fizica. Hizo nu are preparator fizic pentru ca nu vrea. De aici toate problemele.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează