INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

Reacție virulentă a unui dinamovist la adresa lui Alibec: "A dat tonul la debandadă, cu Sporting a capotat primul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 18:19

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, a comentat tragerea la sorți a grupelor Europa League și crede că FCSB are șanse mari să termine grupa pe primul loc. FCSB este în grupa G a Europa League cu Viktoria Plzen, Lugano și Hapoel Beer Sheva. (Programul complet al meciurilor este AICI!

"În mod normal, Steaua ar trebui să termine grupa pe primul loc. Totul va depinde de strategia lor, nu poți să joci cu aceeași echipă și în campionat, și în Cupă. Dică are două echipe acum și va face schimbări de la meci la meci. Trebuie să aibă fler. Nu e ușor.

La ce lot are, Steaua ar putea să-și propună să prindă primele 8 în Europa League", a spus Ioan Andone.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit și despre neconvocarea la națională a lui Denis Alibec, cel mai important jucător al roș-albaștrilor.

"Alibec e cel mai valoros din lotul Stelei. Dar el trebuie să se concentreze pe tot parcursul meciului. Nu să dea tonul la debandadă. Că ăsta e cuvântul, debandadă. Cu Sporting luat mingea ca în curtea școlii și se întorcea cu ea, să dribleze. A pierdut ușor mingea și îi punea pe contraatac pe cei de la Sporting. N-ai voie să faci așa ceva! Păcat de ce a jucat la Lisabona și de primele 60 de minute din retur. El trebuia să dea tonul la 1-2, să ia el mingea. Dar el a fost primul care a capotat.

Păcat de atitudinea aceasta pe care o are. Îi dau dreptate acum lui Daum. Îl vede așa și se gândește că poate face la fel și la națională. Poate se gândește: «îl iau la națională, strică atmosfera, dă din mâini»", a spus "Fălcosul", la TV Dolce Sport.

Prezentarea celor 3 adversari ai FCSB-ului din grupele Europa League » Confruntări în premieră pentru roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
1281402458557034
Danut Rendes  •  26 August 2017, 11:01

Ce ar fi sa vezi tu de adapostul canin!

cainelup
cainelup  •  26 August 2017, 09:41

"Reacție virulentă a unui dinamovist la adresa lui Alibec" - titlu care denatureaza faptele si trimite pe o pista falsa, cu intentia de a face senzatie, in mod artificial. Scoala "Dan Diaconescu in Direct".

poli_4_ever
poli_4_ever  •  26 August 2017, 03:38

Mda...fcsb, echipa care a stabilit recordul cu cele mai multe meciuri fara victorie in Liga Campionilor :)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează