INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - MOLDE, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe: "Dacă ne uităm în jos, ameţim" » Tehnicianul Stelei rîde de Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 15:21

Steaua ţinteşte cele 3 puncte în confruntarea cu Molde de mîine seară, în direct pe DigiSport, DolceSport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO, începînd cu ora 22:05.

În această după-amiază, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre întîlnirea cu nordicii: " Molde este o echipă puternică, a bătut pe Stuttgart, nu cred că este o echipă uşor de învins. Ei pot juca şi în Liga Campionilor, indiferent pe cine vor introduce din primul minut. Nu ştiu dacă vor folosi rezervele sau nu, este doar problema lor. Noi nu ne gîndim la ei, ci la jocul nostru. Trebuie să jucăm bine dacă vrem să cîştigăm. Nu ne vom califica în cazul unui succes, dar vom lua o opţiune importantă pentru primăvara europeană. Nu mă mulţumeşte un egal. Sperăm să fie la fel de mulţi spectatori ca şi pînă acum"

La final, Reghe a fost acid şi la adresa dinamoviştilor după ce au adunat doar 15.000 de spectatori la derby-ul cu Rapid: "Probabil nu era femeia cu cheile la stadion. Nu ne interesează ce tîmpenii spun cei de la Dinamo, e treaba lor. Ne-a luat valul? Foarte bine că ne-a luat, sîntem pe primul loc. Dacă ne uităm în jos, ameţim"

Voie bună la antrenamentul Stelei
Înaintea conferinţei de presă din această după-amiază, steliştii au avut un antrenament în care au părut extrem de relaxaţi. Au rîs, s-au jucat, toate acestea în imaginile surprinse de fotoreporterii Gazetei. Chiricheş a revenit la antrenamente, dar a folosit o căciulă, fiind abia revenit după o răceală puternică.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (62)
alex_steluzta
alex_steluzta  •  26 Octombrie 2012, 01:11
Postat de luter pe 25 Octombrie 2012, 09:18

mai harciogule ,asa fatau ai de la mama natura ,ce naiba nu esti cu movilutele la parametrii normali de debitezi asa expresii ce sfideaza logica omului cu ceva in C.C.pai tu esti omul cu ranga din satul pipera ,ca numai ala scoate tulei de pe pene cu taragotul .

vai capul tau nu te uiti la dinamo cai vai de capul ei ca anul asta termina pe 10 la qm joaca ...mai bine vedeti de dinamo ca mai multi de 10000 de suporteri nu vine pe stadion cand joaca dinamo si primavara europeana nu o so mai vedeti curand

luter
luter  •  25 Octombrie 2012, 09:18

mai harciogule ,asa fatau ai de la mama natura ,ce naiba nu esti cu movilutele la parametrii normali de debitezi asa expresii ce sfideaza logica omului cu ceva in C.C.pai tu esti omul cu ranga din satul pipera ,ca numai ala scoate tulei de pe pene cu taragotul .

adwtza
adwtza  •  24 Octombrie 2012, 20:53

sa ma pupi la pasarica reghe

Vezi toate comentariile (62)
Comentează