INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA, JOI, 22:05, DOLCE, PROTV, GSP

Reghecampf riscă totul și încearcă să reînvie un experiment eșuat! 3 episoade anterioare care îl bântuie

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 10:25

Steaua va juca contra lui FC Zurich, de la ora 22:05, în grupele Europa League, într-un meci decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

Așa cum Becali a anunțat ieri, Reghecampf va improviza în ofensivă, spre surprinderea tuturor. Antrenorul îl va folosi pe De Amorim ca atacant și îi va ține pe bancă Tudorie și Golubovici.

"De Amorim ştie să facă o fentă, să ţină de minge, să scoată oameni din joc. Golubovici era prea lent" Gigi Becali, ieri, la TV Digi Sport

Echipa de start SteauaNiţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru- Ad. Popa, Boldrin, Aganovici - De Amorim

CUM A GÂNDIT-O REGHE

Reghecampf mizează probabil pe mobilitatea brazilianului și-l va repartiza în rolul vârfului fals. De Amorim poate coborî și îi poate aduce superioritate la mijloc, e versatil și poate face schimb de locuri cu cei din linia a doua, e mai rapid decât Tudorie și Golubovici, în cazul unui contraatac.

CE A FOST PÂNĂ ACUM

Statistica arată însă că De Amorim a fost un eșec în linia ofensivă, atunci când s-a mai apelat la el. 

De-a lungul carierei, brazilianul a disputat 3 meciuri ca atacant, iar în aceste partide nu a reușit să marcheze și nu a avut o evoluție strălucitoare.

1.Maccabi Haifa - Astra 2-0 (22.08.2013)

Isăilă a fost primul antrenor din Liga 1 care a început meciul cu De Amorim atacant, într-un sistem 4-3-3. Brazilianul a jucat 85 de minute și a avut o evoluție modestă, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor

2. AZ Alkmaar - Astra  2-0 (27.08.2015)

Și Șumudică a început cu De Amorim vărf. Prima dată l-a folosit în Olanda, cu AZ Alkmaar, tot în 4-3-3, iar rezultatul a fost același. De Amorim nu a dat randament și a primit nota 4 din partea Gazetei. 

3. Astra - ASA Târgu Mureş 1-5 (19.07.2015)

Ultimul meci în care De Amorim a jucat vârf a fost în Liga 1, în debutul sezonului trecut. Șumudică l-a pus vârf în meciul cu ASA, alături de Teixeira și Budescu, dar nici de această dată jucătorul nu a avut o evoluție convingătoare. Și atunci, Amorim a primit nota 4.

 

Procedează bine Reghe că îl folosește pe De Amorim atacant?

DA
NU

FC Zurich - Steaua se va disputa joi, 3 noiembrie, de la ora 22:05 și va fi în direct pe TV Dolce Sport și Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament grupa L:

1. Villarreal 5p 5-4
2. Osmanlispor 4p 5-4
3. FC Zurich 4p 4-4
4. Steaua 2p 2-4

Program grupa L:

03.11.2016: Zurich - Steaua, Villarreal - Osmanlispor
24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
potera
potera  •  03 Noiembrie 2016, 17:17
Postat de reddog_forever pe 03 Noiembrie 2016, 16:55

nu este singurul meci prost jucat de reghe la nationala. este chiar singurul meci din viata lui jucat la nationala. o mica diferenta.

Asta nu-l face pe Andone sa nu mai fie rasul Campionatului Mondial din Italia.

potera
potera  •  03 Noiembrie 2016, 17:15
Postat de reddog_forever pe 03 Noiembrie 2016, 16:42

da, numai voi ati jucat fotbal in lumea asta. si sunteti si singurii cu 100 meciuri fara infrangere consecutiv. sa fiti iubiti.

Nu am zis asta, dar dupa 90 nu ati avut de unul ca Becali, ca om nu-mi place de loc, dar sunt nevoit sa-i dau dreptate. Uitati-va la voi. mai intai l-ati avut pe Ianul care a imbogatit toti coloneii si generali care roiau ca mustele in jurul clubului, cand a secat conducta l-au varat la beci si l-au amenitat ca daca ciripeste nu mai vede lumina. Apoi militia, securistii de la doi si un sfert, plus si cativa ofiteri SRI, au adus trupa de ciripitori, oameni cu state grele de pinganitori la melitie si securitate, in frunte cu procurorul patriot, fratii Becali (Ion la secu celalalt la melitie), Nicu Badea (secu - DIE), Borcea (melitie), Nitu (subofiter secu), Walter (militie dar si pe la 2 si 1/4 dupa 90), Turcu (militie - le zugravea apartamentele si bun amic cu un cascador, statea pe Polona si care-l dubla pe G Dinica). Daca or mai fi asta e, nu-mi aduc aminte. Si praf au facut toti banii adusi la echipa. Acelasi modus operandi s-a facut cu desantul lui M Lucescu, din acea perioada suporterii rapididti devin anti stelisti, desi au fost galerii infratite , "Steaua şi Rapid se iubesc la infinit! " La Steaua, generalii de armata au dat de jiji, lipsit de cultura, fara scoala, libi straine, etc. Ce n-au observat politrucii armate, ca vrem sau nu vrem, el este inzestrat cu multa viclenie taraneasca dar avea in ADN-ul lui si acel talent de a face comert si o anumita inteligenta bolovanoasa de a-si proteja proprietatile, specifica camatarilor. Cand generali au zis ca Steaua

reddog_forever
reddog_forever  •  03 Noiembrie 2016, 16:55
Postat de potera pe 03 Noiembrie 2016, 16:48

Voi v-ati luat de singurul meci prost jucat de Reghe la nationala si eu v-am dat un contra-exemplu cu antrenorul vostru, a carei prestatie a facut deliciul presei mondiale si chiar m-a durut ca un fotbalist roman a patit asa ceva. Voi va distrat la ceea ce zicea crainicul partidei iar eu plangeam in tribune la Bari, dormeam in masina, ma spalam in parcari, mancam ceapa *** afumata si sarata si branza tot sarata. Burta imi era plina cu apa, care numai potabila nu era, doar pe stadioane gaseam apa mai buna si luam un bidon de plastic, dupa 10 ore apa apa avea gust rau de plastic

nu este singurul meci prost jucat de reghe la nationala. este chiar singurul meci din viata lui jucat la nationala. o mica diferenta.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează